RAW iGaming Vibe functie
Home » Blog » RAW iGaming lanceert spel met innovatieve Vibe-functie

RAW iGaming lanceert spel met innovatieve Vibe-functie

RAW iGaming, een opkomende spelontwikkelaar die gevestigd is in Malta, heeft een nieuwe feature gelanceerd: RAW Vibe. Dit is een innovatieve functie waarmee spelers vorm kunnen geven aan het personage van de videoslot. De functie is gemaakt met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) en de eerste game met deze feature, Twisted Toy Tale, wordt op 26 oktober 2023 gelanceerd.

Wat is RAW Vibe?

De RAW Vibe-feature van RAW iGaming is een virtuele intelligente gedragsmotor die aangedreven wordt door kunstmatige intelligentie. Met behulp van deze innovatieve functie kunnen spelers een personage creëren met een eigen persoonlijkheid, een passend achtergrondverhaal en een dialoog. Dit kunnen ze opnemen in het verhaal van het gokspel, wat zorgt voor meer interactie en vermaak.

Het doel van deze nieuwe functie is om de ervaring van de speler naar een hoger niveau te tillen. Met RAW Vibe kan de spelontwikkelaar in-game persona’s echt tot leven brengen.

Twisted Toy Tales is het eerste spel met deze functie. Het gaat over vier tienerhelden die strijden tegen Juggy, een gemeen speelgoedje. Juggy is het eerste AI-personage in een gokspel. Hij kan in verschillende talen spreken, op basis van de locatie van de speler. Juggy kan zich vrij bewegen in het spel en hij kan ook iets zeggen tegen de speler.

Oprichter en Chief Executive Officer van RAW iGaming, Tom Wood, zegt dat Twisted Toy Tales een eerste versie van Vibe is. Naarmate AI zich verder ontwikkelt, zullen ook de mogelijkheden van de functie en de personages toenemen. Hij zegt dat zijn team grenzen probeert te verleggen door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologieën.

Over RAW iGaming

RAW iGaming is een spelstudio die innovatieve games ontwikkelt die opvallen in de massa. Het bedrijf werd opgericht in 2021 en de eerste game werd gelanceerd in 2022. Tom Wood, de oprichter van RAW iGaming, werkte voorheen voor Scientific Games. De kantoren van RAW iGaming zijn gevestigd in Spanje en Malta.

De videoslots van RAW iGaming zijn uniek omdat ze vaak beschikken over speciale functies. Het zijn geen slots met standaard rollen en rijen. Ze hebben verschillende mechanismen waarvoor patent is aangevraagd, waardoor spelers kunnen genieten van een unieke gameplay.

2.5/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL