scoren in de kelderklasse
Home » Blog » Scoren in de kelderklasse

Scoren in de kelderklasse

Vanaf 29 augustus start een nieuw programma ‘Scoren in de Kelderklasse' met Andy van der Meijde en met Wesley Sneijder. De reality serie wordt uitgezonden op Veronica na Veronica Offside rond de klok van 21:30 uur.

In het programma gaan Wesley Sneijder en Andy van der Meijde allebei de strijd aan om een amateur elftal boven zich uit te laten stijgen. Uiteraard voert humor de boventoon in het programma.

scoren in de kelderklasse veronica

Scoren in de Kelderklasse

Andy van der Meijde en Wesley Sneijder krijgen ieder als coach een amateurteam onder hun hoede. Deze teams zijn de twee allerslechtste teams van Nederland. De teams worden voorbereid op een duel tegen elkaar. Hun elftal klaarstomen voor deze wedstrijd doen Andy en Wesley beide op hun eigen manier.

Andy coacht RKSV Saasveldia 6 en Wesley probeert VV Riel 4 te laten voetballen. Beide ex profs moeten de teams voorbereiden op een duel tegen elkaar op het sportpark van voormalig profclub AGOVV.

Het klaarstomen van hun elftal voor deze wedstrijd doen Andy en Wesley op hun eigen wijze. Wesley schakelt de hulp in van oud-profs voor specialistische trainingen. Andy pakt het anders aan met heel veel gezelligheid en team building.

Iedereen weet hoe fanatiek Andy en Wesley zijn. Ze willen allebei winnen. In de grote finale gaan we zien welk van de twee zijn team aan het voetballen heeft kunnen krijgen.

Betcity Sponsor?

Het programma wordt waarschijnlijk gesponsord door online casino en bookmaker Betcity. De goksite is inmiddels sponsor van de nieuwe voetbaltalkshow Veronica Offside op Veronica en Vandaag Inside op SBS6.

Ook RTL zendt weer een voetbaltalkshow VTBL uit, maar daar kijkt geen hond naar.

andy vs. wesley
4.2/5 - (9 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL