flodder slot
Home » Blog » Speel de Flodder gokkast en win asociale prijzen

Speel de Flodder gokkast en win asociale prijzen

Je kunt nu online gokken op de Flodder online slot (gokkast) die is ontwikkeld door spelmaker Red Tiger. De Flodder slot is het eerste online casino spel met een Nederlands thema sinds online gokken legaal is in Nederland.

We kennen de familie Flodder allemaal van de gelijknamige cultfilm uit de jaren 80. Bekende acteurs als Nelly Frijda, Huub Stapel en Tatjana Šimić veroverden de harten van Nederland als asociale familie in een chique buitenwijk.

flodder online slot

Flodder slot

Gameprovider Red Tiger lanceert de nieuwe online slot van de populaire Hollandse tv-serie en bioscoopfilm Flodder. Deze gokkast wordt gespeeld met drie rijen en vijf rollen. Je kunt inzetten tot 25 vaste winlijnen.

In het spel komen alle bekende personages terug, zoals Ma Flodder, Johnnie Flodder, dochter Kees, opa en hond Whisky.

Uitleg Flodder gokkast

De wilds van Opa, Sjakie en Johnnie leveren je gratis spins op. De fameuze roze Cadillac van Johnnie levert je scatters free spins op. Daarin spelen de whiskey flessen van Ma Flodder een belangrijke rol.

Het is de bedoeling om het bonus spel te bereiken en daar mooie geldbedragen te winnen. Maar kijk uit voor opa Flodder wanneer de Wild symbolen door je scherm vliegen.

Je kunt inzetten vanaf 10 cent tot 10 euro. De RTP ligt rond de 95.75%.

Waar Flodder slot spelen?

Het Flodder slot is o.a. te spelen bij . Als je je daar nu registreert krijg je 20 gratis free spins. Daar hoef je niet eens voor te storten. Daarnaast ontvang je 250 gratis spins t.w.v. €50 als je €20 of meer stort.

flodder red tiger

Dick Maas tevreden

Dick Maas is de grote man achter Flodder en is zeer tevreden met het gokspel. Dick Maas: “We zijn meer dan een jaar bezig geweest om een goed spel te ontwikkelen dat recht doet aan de films en series. De actie, de humor en de energie van Flodder keren terug in de game. Ik ben er erg tevreden mee.”

waar spelen flodder gokkast
2.5/5 - (4 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL