Super wheel bonus
Home » Blog » Stakelogic komt met Super Wheel bonus in slots

Stakelogic komt met Super Wheel bonus in slots

Stakelogic heeft met hun speciale Spin-to-Win jackpot al eerder laten zien dat zij videoslots en het live casino graag met elkaar laten samenwerken. Nu onderneemt de game provider hier een verdere stap in. De Super Wheel bonus feature is een speciale bonus die in verschillende spellen van Stakelogic zal worden ingebouwd.

De wereldwijde release van de Super Wheel bonus feature staat gepland op 9 november van dit jaar. Spelers van kunnen eerder genieten van de innovatieve functie in de Stakelogic spellen. Vanaf wanneer de Super Wheel bonus functie precies in de slots bij Unibet Nederland terug te vinden is, is niet duidelijk.

Wat is de Super Wheel bonus?

De Super Wheel bonus is een feature die aan verschillende videoslots van Stakelogic zal worden toegevoegd. Elke willekeurige spin kan de functie geactiveerd worden. Als dat gebeurt wordt de speler meegenomen naar een online live studio. Hier staat een game host met een groot rad op de speler te wachten. 

Op het Super Wheel rad staan 54 vakjes. Een aantal hiervan is gevuld met een geldprijs, maar je maakt ook kans om een van de bonusronden te triggeren. Voor zo’n bonusspel word je naar een andere live studio gebracht waar Vegas Drops, Vegas Diamonds of Vegas Hold ‘n’ Spin zal worden gespeeld. Je wint hierbij altijd een mooie prijs.

In welke spellen vind je deze bonus?

heeft niet bekendgemaakt in welke spellen de Super Wheel feature precies zal worden toegevoegd. Het bedrijf heeft het over een ‘overvloed aan de meest populaire spellen van Stakelogic’. Spellen zoals Candyways Bonanza 3 Megaways en Wild Wild Bass 2 zullen de feature in ieder geval toegekend krijgen.

Rate this post

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL