tombola jarig
Home » Blog » Tombola bestaat 1 jaar en vier feest met bingo fans

Tombola bestaat 1 jaar en vier feest met bingo fans

Tombola bestaat één jaar en dé online bingo site van Nederland gaat dat groots vieren. Er vindt een speciale Tombola feestavond plaats op zaterdag 22 oktober in Utrecht. Ben jij fan van online bingo en Tombola, dan is dit feestje echt iets voor jou. Lees hieronder wat je moet doen om dit feest te kunnen bijwonen.

Tombola verjaardagsfeestje

Het feest bestaat uit een avondvullend programma dat wordt gepresenteerd door de bekende musicalster en zangeres Romy Monteiro. Er is live muziek en je kunt genieten van een hapje en een drankje, want er is ook een dinnershow. Comedian Andries Tunru is van de partij om het feest van de nodige humor te voorzien.

En natuurlijk, last but not least… bingo! Want bingo mag niet ontbreken op dit Tombola feest.

Er worden vier bingo rondes gespeeld en zijn er uiteraard mooie prijzen te winnen. De bingo spellen worden gepresenteerd door Lady Diamond en The Great One van OneTime. En iedereen wint, want alle aanwezigen krijgen een mooi aandenken mee naar huis. Er dan is er ook nog een professionele fotograaf. Hij maakt een foto van je, die je vervolgens op je schoorsteenmantel kunt zetten.

Er worden 100 winnaars gekozen en die mogen allemaal iemand meenemen. Om deel te nemen aan deze actie moet je 24+ zijn.

Over Tombola

Op 1 oktober 2021 werd  de online casino gokmarkt in Nederland gelegaliseerd. Tombola was een van de eerste kansspelaanbieders die een vergunning kreeg van de Kansspelautoriteit. Dit betekent dat Tombola een veilig en betrouwbare goksite is. Dit en meer interessante informatie over de bingosite is te lezen in ons .

Tombola is dé bingosite van Nederland

Tombola is gespecialiseerd in online bingo. Je kunt er heel veel verschillende varianten bingo online spelen. Daarnaast is er een gezellige chat zodat je tijdens je spelletje bingo een babbeltje kunt maken met andere bingo spelers. Het is zelfs mogelijk om tijdens je spelletje bingo op een online gokkast te spelen.

Bingo spelen voor 1 cent

Bij Tombola kun je al een bingokaartje kopen vanaf 0,01 cent. Daarmee zijn het meteen ook de goedkoopste bingokaarten van Nederland. Er is ook een oplopende bingo jackpot.

Cadeau voor nieuwe spelers

Wil je bij Tombola online bingo spelen? Dan krijg je direct een welkomstcadeau van Tombola. Je ontvangt namelijk een bonus van €50. Die krijg je als je €25 stort. Zo heb je direct een lekker hoog saldo om mee te spelen.

1.5/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL