Login
voetbalpoule
Home » Blog » voetbalpoule » Eredivisie voetbalpoule: voorspel de uitslagen, prijzenpot €4.300

Eredivisie voetbalpoule: voorspel de uitslagen, prijzenpot €4.300

Speel mee met de Eredivisie voetbalpoule en win prijzen met een waarde van €4.300. Voorspel de uitslagen van de Eredivisie. Hoe beter je voorspelt, des te meer punten je verdiend. Haal je veel punten, dan klim je op de ranglijst! De prijzen zijn beschikbaar gesteld door TOTO.

Win van Nederland én je vrienden

Naast dat je meespeelt in de algemene ranking, kun je ook eenvoudig je eigen vriendenpoule maken. Hierin kun je vrienden, familie of collega’s uitnodigen. Versla al je vrienden in je eigen poule!

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel, volg deze drie stappen:

  1. meld je hier gratis aan of login bij Intikkertje.
  2. voorspel de uitslagen van de wedstrijden.
  3. registreer je gratis via deze link bij TOTO (de sponsor van de prijzen)

Let op: Je speelt alleen mee om de prijzen als je tijdig aan punt 3 hebt voldaan, anders win je niks. Als nieuwe speler ontvang je bij storting van €10 vier gratis weddenschappen t.w.v. €40. Deze actie is exclusief bij Intikkertje en is geldig voor personen van 24 jaar en ouder.

Heb je al een TOTO account? Dan speel je uiteraard ook gewoon mee voor de prijzen. Voor de complete spelvoorwaarden verwijzen we je naar onze spelvoorwaarden pagina.

Prijzenpot t.w.v. €4.300

Er zijn twee prijzenrondes: eentje voor en eentje na de winterstop (WK voetbal). Bij aanvang van prijzenronde 2 worden alle punten weer op nul gezet en begint iedereen weer met nul punten.

prijzenronde 1 – Eredivisie speelronde 3 t/m 14 (voor WK)
prijzenronde 2 – Eredivisie speelronde 15 t/m 34 (na WK)

De eerste twee speelrondes van de Eredivisie tellen niet mee voor de prijzen. Zo kunnen deelnemers die op vakantie zijn nog later meedoen zonder puntenverlies. Lees ook de complete spelvoorwaarden.

RONDE 1*PRIJZEN
1e prijs€ 1.000 cash
2e prijs€ 500 cash
3e prijs€ 300 TOTO free bets
4e prijs€ 200 TOTO free bets
5e prijs€ 150 TOTO free bets
RONDE 2*PRIJZEN
1e prijs€ 1.000 cash
2e prijs€ 500 cash
3e prijs€ 300 TOTO free bets
4e prijs€ 200 TOTO free bets
5e prijs€ 150 TOTO free bets
toto voorspellingen

Prijzen winnen

Meedoen aan de Intikkertje Eredivisie poule is gratis en je bent niet verplicht mee te spelen om de prijzen! Wil je wel meespelen om de prijzen? Lees dan verder.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door TOTO. Om mee te spelen om de prijzen, dien je je tijdig te registreren bij TOTO, zodat zij de prijs aan je kunnen uitkeren. Heb jij je als speler tijdig geregistreerd bij TOTO, dan speel je mee voor de prijzen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

4.8/5 - (9 stemmen)