voetbal voorspellingen


Er zijn verschillende manieren om voetbal voorspellingen te doen. Deze zullen we hieronder bespreken.

voetbal voorspellingen voetbalpoule

Zijn jouw voetbal voorspellingen goud waard? In een voetbalpool voorspel je de uitslagen van de wedstrijden en probeer je zo veel mogelijk punten te halen met je voetbal voorspellingen. Op onze website kun je gratis meedoen aan onze voetbalpoules. Meer dan 100.000 voetbalfans hebben al voorspeld via onze website. Wil je meedoen aan onze voetbalpoules meld je dan hier aan.

bookmaker bonus voorspellingen

Er zijn ook veel websites waar je kunt inzetten op de uitslag van voetbalwedstrijden, welke speler er gaat scoren en tientallen andere dingen waar je op kunt wedden. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er op wedden. Deze sites worden wedkantoren of bookmakers genoemd.  Bekende bookmakers (ook wel bookies genoemd) zijn o.a. Unibet, BWIN en Kroon Casino. Bij laatst genoemde krijg je je eerste storting verdubbeld. Dus stort je bijvoorbeeld 70 euro dan heb je direct al 140 euro om mee te wedden. Wil je gebruik maken van deze aktie klik dan hier. Overigens hebben wij een pagina gemaakt met de een online bookmaker bonus overzicht. Bekijk overzicht.

voetbal voorspellen tips

Hieronder geven je tips hoe je zo goed mogelijk je voetbal voorspellingen kunt doen.

Zo kun je  bij onze voetbalpoules voor een perfect voorspelde uitslag 10 punten verdienen. Eerste prioriteit is dan ook om de perfecte uitslag te voorspellen. Heb je niet de exacte uitslag voorspeld dan is het zaak in ieder geval het winnen team (of gelijkspel) juist te hebben, het liefst met bij een van de teams het correcte aantal doelpunten. Dat levert je immers 7 punten op. 

Genoeg over de punten, nu gaan we je een aantal tips geven die je kunnen helpen om zoveel mogelijk punten te halen met het invullen van de Eredivisie voetbalpoule.

TIP 1: WELK TEAM GAAT ER WINNEN?
In dit voorbeeld maak je gebruik van de quoteringen bij de bookmakers. Over de gehele wereld kun je geld inzetten bij bookmakers op wedstrijden. De quoteringen geven aan wie favoriet is. Hoe lager de quotering, des te waarschijnlijker de kans is dat dat team gaat winnen. Hieronder zie je de quoteringen van een aantal wedstrijden en zie je boven aan 1 X 2 staan.
In dit screenshot zie je dat je bij een voorspelling Frankrijk wint (1) je 1,34 keer je inleg wint. Dus zet je er bijvoorbeeld 100 euro op dan win je 100 x 1.34 = 134 euro (netto win je 34 euro!). Bij Roemenie wint is dit 10,75. De kans dat Roemenie zal winnen is dus wel erg klein! Door naar de quoteringen van de bookmakers te kijken krijg je een beeld welk team er favoriet is. En hier kun je je voorspellingen in een voetbalpoule op baseren.

Zeker bij wedstrijden waarbij het voor veel mensen onduidelijk is wie er gaat winnen is het raadzaam om deze informatie te checken op de site van een bookmaker.

Een voorbeeld van een moeilijk te voorspellen wedstrijd is Turkije-Kroatië. Als je hierboven kijkt zie je dat de quotering bij Kroatië wint (2,20) lager is dan dat Turkije wint (3,45).  Kroatië is dus (licht) favoriet en met deze informatie kun je bij je voorspelling je voordeel doen. Kortom: kijk bij het invullen van je voorspellingen bij de quoteringen van de bookie want hier kun je zien welk team er favoriet is en hierop je voorspelling baseren.

TIP 2: WAT GAAT DE UITSLAG WORDEN?
Op de sites van de verschillende bookmakers kun je ook inzetten op de correcte einduitslag. Zoals in onderstaand screenshot zie je de quoteringen van de meest waarschijnlijke uitslagen bij de wedstrijd Engeland-Rusland. Deze quoteringen geven een goed beeld wat de mogelijke uitslag zal gaan worden. Hoe lager het getal (de quotering) des te groter de kans is dat dit de uiteindelijke uitslag zal worden. Deze cijfers zijn gebasseerd op de verwachting van de bookmaker, gokkers, vorm van de ploegen en onderlinge resultaten. Je kunt er dus als strategie voor kiezen om bij je voorspellingen de website van de bookmaker te bezoeken en de uitslag te kiezen met de laagste quotering.


TIP 3: BEKIJK WAT ANDEREN VOORSPELLEN
Op de voorspelpagina zie je bij de wedstrijd een blokje 'tip' staan bij elke wedstrijd. Als je hier met je muis over gaat zie je de meest voorkomende voorspellingen. Als veel mensen een bepaalde uitslag voorspellen zou het best wel eens de meest voor de hand liggende uitslag kunnen zijn. Aan de andere kant kun je hier juist ook van afwijken. Als jij de uitslag dan goed hebt hebben een hoop mensen het fout.

TIP 4: VERMOED JE EEN GELIJKSPEL? VUL 1-1 IN
Heb je het idee en gevoel dat een wedstrijd in een gelijkspel gaat eindigen? Dan is het het meest raadzaam een 1-1 te voorspellen. Uit statistieken blijkt dat maar liefst de helft van de wedstrijden die gelijk worden gespeeld eindigen in 1-1.  Niet veel mensen vullen in een voetbalpoule een gelijkspel in. Daar komt dus bij dat wanneer je een gelijkspel goed voorspelt je relatief veel punten verdient t.o.v. de andere deelnemers.

TIP 5: THUIS TEAM WINT MET EEN DOELPUNT VERSCHIL
Wanneer een thuisteam wint is de uitslag in 40% met een doelpunt verschil. Je kunt dus beter 2-1 voorspellen dan 2-0 of 3-0.  Natuurlijk komt een 2-0 overwinning ook best vaak voor toch is het raadzamer dit niet te doen. Ook deze tip is bij het EK minder van belang (alleen bij Frankrijk).


We hopen dat je wat aan onze voetbal tips hebt gehad. Doe je nog niet mee aan onze Eredivisie voetbalpoule meld je dan hier aan.