voetbal voorspellingen
Home » Blog » Voetbal voorspellingen en wedtips

Voetbal voorspellingen en wedtips

Ben je op zoek naar bet tips? Wij geven je hier gratis wedtips zodat jij beter in staat bent om goede voetbal voorspellingen te doen. Onze bet expert zoekt naar weddenschappen met value.

Hieronder zie je een overzicht van alle wedtips en de resultaten. Volg onze bets! Check deze pagina regelmatig voor de volgende bet!

VOETBAL VOORSPELLINGEN

Hieronder onze tip van deze week. Speel je ‘m mee? De nieuwe wedtip verschijnt hier op donderdag.

wedstrijdbetoddsuitslagresultaat
AZ - Ajaxover 2.5 goals

1.58

2-0

LOST

Leicester - Middlesbrough1

1.61

1-2

LOST

Leverkusen - Bayern1X

1.57

3-0

WIN

Willem II - SC CambuurBeide teams scoren

1.50

1-1

WIN

Atl. Madrid - ValenciaAtlético Madrid wint

1.53

2-0

WIN

Sparta - EaglesBeide teams scoren

1.67

0-2

LOST

FC Twente - AZBeide teams scoren

1.73

2-1

WIN

WEDTIP VAN DE WEEK

bl1568028251845-1.png

AZ

25-02-2024

18:45
bl15737307582317.png

Ajax

TIP: OVER 2.5 @1,58 UNIBET

Zondag treffen AZ Alkmaar en Ajax en is het voor beiden teams dé wedstrijd om Europees voetbal.

Wanneer Ajax weet te winnen, komt het op een gedeelde 4e plaats te staan, de plek die AZ nu momenteel alleen in bezit heeft. De nummer 4 mag voorrondes Europa League spelen.

Kortgeleden ontsloeg AZ Alkmaar trainer Pascal Jansen. Maarten Martens heeft AZ na die tijd nog niet aan het voetballen gekregen.

Feiten

 • AZ scoort gemiddeld 1,87 keer in thuiswedstrijden.
 • Ajax scoort gemiddeld 1,83 keer in uitwedstrijden.
 • Ajax kreeg in de laatste 15 wedstrijden een doelpunt tegen.
 • Ajax scoorde 8 opeenvolgende wedstrijden.
 • De laatste ontmoeting won AZ met 2-1.
 • Wedstrijden tussen AZ en Ajax leveren gemiddeld 2.4 doelpunt op.

Scoringspercentage beide clubs

 • AZ scoorde 42 keer in 22 wedstrijden (1.9 per wedstrijd)
 • Ajax scoorde 51 keer in 22 wedstrijden (2.3  per wedstrijd)

AZ wist 7 keer het doel schoon te houden in 22 wedstrijden en kreeg gemiddeld 1 doelpunt per wedstrijd tegen. De Amsterdammers winsten slechts drie keer in 22 wedstrijden de nul te houden en krijgen gemiddeld 1.9 doelpunt tegen.

Vanwege de vele goals die beide teams zowel scoren als tegen krijgen, voorspellen wij een doelpuntrijke wedstrijd. Wij voorspellen over 2.5 goals in deze wedstrijd. Bij drie doelpunten of meer pakken we winst. Speel je ‘m mee?

TIP: OVER 2.5 @1,58 UNIBET

Bookmakers

UNIBET

€50 Free Bets

 • hoge odds, groot spelaanbod
 • promoties voor vaste spelers
 • snelste uitbetaling

TOTO Sport

€50 gratis bets

 • dé sportwedden site van NL
 • €50 gratis weddenschappen
 • geeft vaker free bets weg

BET365

100% bonus tot €100

 • hoge odds en live stream
 • ontvang regelmatig free bets
 • cash out optie (eerder innen)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Intikkertje Challenge

Binnenkort  organiseren we een Intikkertje Challenge waarin we van €10 naar €1000 gaan betten.

Het principe is simpel: met de Intikkertje Challenge gaan we van €10 naar €1000 betten. In zo'n 10 tot 12 weddenschappen gaan we van €10 een bedrag van €1000 maken. Tenminste, als we een winnende reeks zonder fouten weten te behalen.

We starten met een weddenschap van €10. Winnen we de weddenschap dan zetten we het volledige bedrag in op weddenschap 2. Zo gaan we door tot we over de €1000 hebben gewonnen.

De odds van de bets liggen rond de 1.50. Onze bet expert zoekt naar interessante bets en plaatst deze nadat de vorige bet is gesloten.

Doe mee met onze Intikkertje Challenge en maak samen met ons de reis van €10 naar €1000.

voorspelling voetbal

Voetbal voorspellingen

Sinds 2021 is het in Nederland legaal om voetbal voorspellingen te doen bij bookmakers die een licentie hebben. Sindsdien is wedden op voetbal nog populairder geworden in ons land.

Veel gokkers speuren het internet af op zoek naar websites die wedtips geven. De eerste website waar die je rijk maakt door de wedtips moeten wij overigens nog vinden. Je wint wat en je verliest wat. Uiteindelijk is het doel om meer te winnen dan te verliezen!

Voetbal voorspellingen vandaag

Intikkertje plaats op deze pagina betting tips. Dat zijn voornamelijk voetbal wedtips. Ben je op zoek naar voetbal voorspellingen voor vandaag? Dan zit je hier zeker goed. We geven je wedtips en voetbal voorspellingen voor vandaag, morgen en de aankomende dagen.

Met onze voetbal voorspellingen tips willen we je nuttige informatie geven zodat jij een goede keuze kunt maken voor een bepaalde weddenschap.

Dit kunnen voetbal voorspellingen zijn van de wedstrijden uit de Eredivisie, Champions League, maar ook uit de Finse of Colombiaanse competitie. Het maakt niet uit, als de bet tip maar value heeft!

We adviseren je om elke dag een kijkje te nemen en de voetbal tips van vandaag te bekijken. Het voordeel is dat het je veel tijd scheelt om zelf op onderzoek uit te gaan!

Belangrijk: we kijken ook wat de hoogste odds zijn en zullen ook deze odd informatie met je delen, zodat je de hoogste value pakt.

Onze expert zal hier (bijna) dagelijks bettips plaatsen en met statistieken en argumenten onderbouwen. Doe er mee wat je wilt!

Soorten Wedtips

De wedtip is in de meeste gevallen een voorspelling van het team dat wint of het aantal doelpunten (bijvoorbeeld over 2.5). Het kunnen ook andere gebeurtenissen zijn, maar een risicovolle bettip zoals een correcte score zul je hier bijna niet vinden.

De voetbal voorspellingen die je hier zult vinden zijn:

 • 1×2 (winst, verlies, gelijk)
 • Under/over goals
 • European en Asian handicap
 • Both teams to score (BTTS)
 • Correcte score (juiste uitslag)
 • Double chance
 • Draw no bet
 • Halftime/Fulltime
 • Half with most goals
 • Win to nil

Hoe komen de betting tips tot stand?

Onze betspecialist speurt tussen alle wedstrijden naar odds waar value op zit. Zijn bet tips worden samengesteld op basis van statistieken, resultaten uit het verleden en factoren als recente vorm en blessures.

Daarbij wordt gebruikt gemaakt van (software) tools die inzicht geven in de waarde van de odds en de value ervan.

Ons doel is om via strategieën, tools, ervaringen en het volgen van het nieuws een zo'n goed mogelijk resultaat te behalen. En we delen onze analyse en wedtips met je. Het is vervolgens aan jou om te bepalen of je onze bet tip volgt of niet!

Onze expert zit dicht op de bet tips die hij hier geeft. Hiermee bedoelen we dat, mocht er tussentijds iets gebeuren dat enigzins invloed heeft op zijn voorspelling, we het hier melden en, indien noodzakelijk, de wedtip aanpassen.

Uiteraard zijn onze wedtips en voorspellingen niet heilig. Jij weet ook: elke weddenschap is een gok. Niemand weet vooraf het resultaat. Wij doen dit puur omdat we het leuk vinden om uit te zoeken op welke wedstrijd en gebeurtenis er value zit, en deze informatie met je te delen.

Verder kun je hier ook zien welke bets de Intikkertje expert goed en fout had. Daar zijn we uiteraard gewoon transparant over. We staan ook open voor suggesties. Dus heb jij een goede wed tip of een ander idee? Neem dan gerust contact met ons op.

bet tips

Wedtips

Om zo goed mogelijk voetbal voorspellingen te doen, raden we je aan om onderstaande tips te lezen, waardoor je beter in staat bent om een zo'n goed mogelijke voorspelling te doen. Doe er je voordeel mee.

Voorkom emotie weddenschappen

Een algemene wedtip is om je emotie niet mee te laten wegen in je beslissing om een bepaalde voetbal voorspelling te doen.

Wanneer jij als fan van Feyenoord inzet op de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma ‘omdat Feyenoord in een volle Kuip wel zal winnen', is dat niet slim.

De quoteringen van de bookies zijn in principe al gebaseerd op al dit soort facetten. Hoe moeilijk het ook is, probeer je bet altijd op rationele gronden te baseren.

Dit geldt ook bij het live wedden.

Live weddenschappen

Ook bij het doen van een live bet ben je vaak niet rationeel en zit je met spanning de wedstrijd te volgen en ben je vaak niet objectief. Je kijkt een wedstrijd en je emotie kan dan de overhand krijgen, waardoor je een weddenschap plaatst die fout afloopt.

Uiteraard is het logisch dat er weddenschappen fout gaan, maar laat deze weddenschappen wel verloren zijn door een rationele overweging.

Want zeg eens eerlijk? Hoe vaak heb jij live een weddenschap geplaatst op een team dat vol in de aanval ging en verloor je je bet omdat het andere team in de counter scoorde? Dat soort live weddenschappen moet je niet (meer) willen!

Daarbij moeten we wel zeggen dat het ook leuk is om gewoon even live een weddenschap te plaatsen op basis van wat je ziet gebeuren, met alle emotie en adrenaline die je op dat moment in je hebt! Zo'n weddenschap heeft op dat moment een bepaalde entertainmentwaarde. Maar op de langere termijn zul je er niet mee winnen omdat je emotie je in de weg zit.

Hoge odds en quoteringen

De quotering is altijd gebaseerd op de waarschijnlijkheid, de kans dat de gebeurtenis zal plaatsvinden. Hoe hoger de odds, des te kleiner de kans is dat de gebeurtenis zal plaatsvinden.

Laat je beslissing om voor een bepaalde weddenschap te kiezen niet alleen afhangen van de laagte van de quotering. Ook een hoge odd kan vallen!

Het spelen van lage odds van 1.15 en dergelijke lijkt risicoloos, maar vraag dat maar aan gokkers die op Ajax hadden ingezet in de bekerwedstrijd tegen Hercules. Soms kan een hoge quotering veel interessanter zijn.

Combinatie weddenschappen

Een algemene wedtip is om geen hele lange combinatie weddenschappen te plaatsen. Hoe vaak combineerde je twee wedstrijden waar je goed over had nagedacht en deed je er toch nog even een derde wedstrijd bij om de totale quotering wat op te krikken en had je die als enige fout?

Statistieken analyseren

Een van de componenten om een goede voetbal tip op te baseren, is het analyseren van stats. Denk daarbij aan wedstrijdstatistieken, doelpunt statistieken. Ook kaarten en corner statistieken zijn interessant, maar in Nederland is het niet toegestaan om op gele kaarten, rode kaarten en corners te wedden.

Wedden op Sport

Bij de online bookmakers kun je wedden op tientallen verschillende sporten. Wedden op sport is erg populair in Nederland, vooral wedden op voetbal is populair. Zo wordt er veel geld ingezet op onze eigen Nederlandse Eredivisie. En vergeet niet dat het aankomende EK 2024 in Duitsland veel mensen een wedje zullen leggen bij de EK Bookmakers.

Ook wedden op Formule 1 erg in trek, mede door het succes van Max Verstappen.

voetbal voorspellen tips

Bij het plaatsen van een weddenschap zijn er verschillende elementen die van invloed kunnen zijn op de uitslag. Het is van belang om rekening te houden met de onderstaande elementen die invloed kunnen hebben op het resultaat.

Zo is het van belang te weten wat voor soort voetbalwedstrijd het is. Is het een belangrijke Champions League wedstrijd of een onbelangrijke oefenwedstrijd waarin het tweede elftal wordt opgesteld?

Uiteraard is de vorm van het elftal belangrijk. Raadpleeg daarom altijd de meest recente uitslagen van beide teams. Wie speelt er uit of thuis is daar ook van belang. Sommige teams staan misschien wel in de middenmoot, maar pakken alle punten thuis.

En dan heb je nog de angstgegner factor. Zo weet Feyenoord maar moeizaam te winnen van AS Roma. Sluipt er een psychologisch element bij de totstandkoming van de uitslag? Of komt het omdat AS Roma strategisch en tactisch Feyenoord weet uit te spelen?

Een andere goede wedtip is om de kwaliteit en specialiteit van een team te onderkennen. We weten allemaal dat het spel van Atletico Madrid niet om aan te zien is. De ploeg speelt verdedigend en wacht vaak op een foutje van de tegenstander om dan direct genadeloos toe te staan. Ook dit soort informatie is interessant om mee te nemen bij het doen van een weddenschap.

Niet op de laatste plaats is ons advies om het voetbalnieuws goed in de gaten te houden. Het spreekt voor zich dat een bepaalde wijziging of nieuwtje bij een club gevolgen kan hebben op de uitslag van de wedstrijd.

wedtips

Op onze EK bookmakers pagina lees je alles over het EK 2024. Daar lees je o.a. wie de favorieten zijn om het EK 2024 te winnen.

Heb jij een goede wedtip? Mail deze dan via ons contactformulier met argumentatie waarom het zo'n goede wedtip is.

5/5 - (1 stemmen)
author1331

Stefan is oprichter van de website Intikkertje en is al zijn hele leven geïnteresseerd in wedden op sport en casino’s.

Hij schrijft graag over de ontwikkelingen en nieuwtjes op casinogebied. Ook bezoekt hij de online casino's en beoordeelt deze in casino reviews.

Vijftien jaar geleden startte hij deze website als voetbalpoule platform waar inmiddels meer dan 400.000 voetbalfans een poule invulden.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL