vrouw sean klaiber charella
Home » Blog » Dit is de vrouw van Sean Klaiber

Dit is de vrouw van Sean Klaiber

Sean Klaiber is de nieuwe Ajax aanwinst. Wie is de vrouw van deze nieuwe Ajax verdediger? Bekijk hieronder de foto's van zijn vrouw Charelle.

De 26-jarige verdediger uit Nieuwegein trouwde op 30 december 2016 met Charelle van Eck. Op het huwelijksfeest pakte de nieuwe Ajax verdediger de microfoon om wat liedjes van Broederliefde mee te zingen. Z'n vrienden hitste Sean op om (na wat drankjes) een liedje te zingen op z'n eigen bruiloft. En zo geschiedde.

Cherelle en Sean zijn trotse ouders van Phyllon Chase. Een naam die meer iets wegheeft van een trendy automerk. Sean is gek op Charelle's kookkunsten en op hun hondje.

Sean Klaiber naar Ajax

Ajax betaalde FC Utrecht 5 miljoen voor de verdediger. Klaiber deed eerder de uitspraak dat je als Utrechter toch echt niet bij Ajax kunt gaan spelen. Nu lapt hij deze uitspraak dus aan z'n laars.

Bekijk hier de video waarin de hoogtepunten van Sean Klaiber zijn te zien. Volgens Fox Sports analist Kenneth Perez is Sean Klaiber een vrij simpele rechtsback met een gebrekkige techniek. Of dit zo is zal de toekomst uitwijzen!

vrouw sean klaiber charella

3/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL