nathan ake vrouw
Home » Blog » vriendin Nathan Aké is Kaylee Ramman

vriendin Nathan Aké is Kaylee Ramman

Kaylee Ramman is de vriendin van Nathan Aké. De Hagenaar heeft sinds 2011 een relatie met deze schone dame. Overigens komt ze gewoon uit Nederland en studeerde ze aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Bekijk de foto's van de vrouw van Nathan Aké!

Als voetbalvrouw moet je ook wel een beetje van voetbal houden en dat doet Kaylee dan ook. Erger zelfs, ze schijnt zelf ook te voetballen bij SVS in Capelle aan de IJssel.

BET365

€50 FREE BETS

  • hoge odds en live stream
  • ontvang regelmatig free bets
  • cash out optie (eerder innen)

Kaylee Ramman is mede eigenaar van Status Medal. Dit is een bedrijf dat zich o.a. richt op het maken van sieraden. Ook is Kaylee erg milieubewust en probeert ze haar steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Dit doet ze o.a. door plastic uit de Oceaan te hergebruiken en er bikini’s van te maken.

Nathan en Kaylee zijn gek op het maken van verre reizen zoals de Bahama’s. Dit droomkoppel is dan ook gek op zon, zee en strand.

huwelijk nathan ake

 

Vrouw Nathan Aké

Binnenkort kan Nathan zijn Kaylee z'n vrouw noemen want in de zomer van 2020 vroeg Nathan zijn Kaylee ten huwelijk. En natuurlijk zei ze volmondig ‘ja’. Kinderen heeft dit koppel nog niet maar ze hebben wel hun eigen ‘kindje’ in de vorm van een schattig hondje. Zoals op de onderstaande foto is te zien is het een chihuahua.

Nathan Ake transfer 45 miljoen

Nathan Aké speelde o.a. bij de jeugd van vv Wilhelmus uit Voorburg en Feyenoord en vertrok daarna naar Engeland en speelde o.a. bij Chelsea en Bournemouth. Tegenwoordig speelt Nathan bij Manchester City en is hij door zijn transfer naar Manchester City de op drie na duurste Nederlandse voetballer ooit. City nam de Oranje-international over voor 45 miljoen euro van Bournemouth.

Bekijk hieronder de foto's.

vriendin van Nathan Akenathan ake vrouw

Kaylee Rammanwie is de vriendin van Nathan Ake

GRATIS WK POULE
SPEEL MEE EN WIN
LEES MEER

4.1/5 - (14 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL