miljoenenjacht niet thuis
Home » Blog » Winnaar van €500.000 doet deur niet open voor Winston Gerschtano­witz

Winnaar van €500.000 doet deur niet open voor Winston Gerschtano­witz

Staat Winston Gerschtano­witz van de Nationale Postcode Loterij Miljoenenjacht dan eindelijk voor je deur en doe je niet open. Het gebeurde zondagavond live op tv. De presentator stond voor een dichte deur, terwijl hij een mega grote prijs wilde overhandigen.

Zondagavond aan het eind van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht mocht Winston weer een mooi bedrag overhandigen aan een gelukkige winnaars, de familie De Valk uit Laren.

Winston klopte op de deur en belde menig keer aan, maar tevergeefs. Vervolgens sprak hij de kijkers toe ,,Dat zou toch wat zijn, dat ik in de eerste aflevering hier met een half miljoen euro in mijn auto weer terug naar huis rij?”.

Winston stond dus in Laren, nota bene een van de rijkste plaatsen in Nederland, gelegen naast de woonplaats van Winston zelf, Blaricum. Aan het huis te zien, was de winnaar een rijk persoon, daar waar de kijker het altijd leuker vindt wanneer Winston aanbelt bij mensen die het echt nodig hebben.

Volgens de presentator zou het ‘voor het eerst zijn’ dat er niemand thuis was. ,,Zou het na ruim 20 jaar toch nog een legendarische avond worden, omdat ik voor een dichte deur blijf staan”, zei hij.

Winnaars miljoenenjacht op vakantie

De familie De Valk was zondagavond niet thuis omdat ze een weekendje op vakantie waren. Bij NH Nieuws verteldet het echtpaar: „We hadden de televisie aangezet en zagen dat ze naar ons huis liepen”.

De winnaars werden zondagochtend gebeld door de Postcode Loterij of de familie later op de dag een pakketje in ontvangst kon nemen, maar er werd geen uitleg gegeven.

De familie vond het maar vreemd en dacht dat ze werden opgelicht. Ze belden de politie van de mogelijke criminele organisatie en de overburen werden ook gebeld. De politie deed onderzoek, kon niets vinden, maar vond het ook allemaal maar vreemd.Rode auto

‘s Avonds werd de familie gewaarschuwd in de buurtapp dat er een geheimzinnige rode auto in de straat stond. Een van de buren gaf aan dat het mogelijk de auto van de Postcode Loterij was. De familie deed vervolgens gauw de televisie in het vakantiehuisje aan en zag daar Winston Gerschtanowitz voor hun eigen woning staan.

Elwin vertelt aan NH nieuws dat hij nog vol adrenaline zit: „Het was echt een heel rare achtbaan in twaalf uur tijd. Mijn broer zei dat de kans dat een meteoriet je raakt groter is dan dat je zo’n prijs wint.”

Deur openen niet verplicht

Overigens maakt het niets uit wanneer je de deur niet opendoet. De prijs win je als winnaar ook als je de deur niet opendoet.

In het tv uitzending, gepresenteerd door Linda de Mol, was het de 32-jarige Bas uit Maarssen die met het kofferspel 500.000 euro wist te winnen. Het was de eerste aflevering van Miljoenenjacht van dit seizoen.

Bas koos voor koffertje 25 omdat dit getal de sterfdag van zijn vader was die vorig jaar overleed. En daar bleek dus 500.000 euro in te zitten. Hij had dit koffertje van de bank gekocht voor precies dit bedrag.

,,Dat is nog nooit gebeurd! Bizar, echt bizar”, riep De Mol uit. ,,Je bent de allereerste kandidaat in de geschiedenis van Miljoenenjacht die zijn koffer gewoon verkoopt voor 500.000 euro.”

Vervolgens werd er geschakeld naar Winston die hetzelfde bedrag aan een (tevergeefs) aan een thuiswinnaar mocht uitreiken.

1/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL