wk bingo tombola
Home » Blog » WK landen bingo bij Tombola tijdens WK voetbal

WK landen bingo bij Tombola tijdens WK voetbal

Op 20 november begint het WK voetbal in Qatar. Bij Tombola, dé bingosite van Nederland, is er een leuke WK actie en wordt er Oranje Bingo gespeeld tijdens de WK wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Op de website van Tombola speel je live bingo met andere spelers. Voor een paar cent kun je al een bingokaartje kopen. In de bingoroom kun je gezellig chatten met de andere spelers. Meer over Tombola lees je in ons .

WK Bingo, iedereen prijs

Om in te spelen op het WK organiseert Tombola een WK actie waarbij je speelgeld verdiend.

Je mag je favoriete WK land kiezen en je hebt dan altijd prijs. Zo ontvang je €5 speelgeld als het door jouw gekozen land het WK wint. Je wint sowieso €1 speelgeld omdat je meedoet. Door mee te doen maak je het volgen van en het kijken naar het WK net een stukje spannender. Gaat jouw team ver komen?

Wat kun je winnen?

Iedereen die meedoet, krijgt €1. Het bedrag dat je ontvangt loopt op naarmate jouw land verder komt in het WK voetbaltoernooi:

kwartfinale €2
halve finale €3
finale €4
kampioen €5

Je gewonnen bedrag kun je gebruiken voor free spins of free tickets voor bingo kaartjes. Je moet 24 jaar of ouder zijn om deel te mogen nemen aan deze actie.

Wil je weten welk land het meeste kans maakt lees dan onze WK favorieten pagina. Zo zijn Brazilië, Argentinië en Frankrijk de grote kanshebbers om het WK 2022 te winnen.

WK Bingo

Tijdens de WK wedstrijden van het Nederlands Elftal organiseert Tombola een Oranje Bingo. Uiteraard is er dan een gezellige Oranje sfeer en wordt er druk gechat over het WK voetbal en Oranje.

Speel online bingo bij Tombola.

1/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL