marcel van roosmalen wk poule
Home » Blog » Marcel van Roosmalen speelt WK poule bij Intikkertje

Marcel van Roosmalen speelt WK poule bij Intikkertje

Heb jij al een WK poule gemaakt en je vrienden uitgenodigd? De podcast Radio Romano van Marcel van Roosmalen heeft dit al wel gedaan. Zij roepen hun grote schare groep luisteraars op om mee te doen aan de Romano WK poule die zij via onze website Intikkertje organiseren.

Zowel in hun populaire podcast, die voorheen de naam “de krokante leesmap” had, als via hun socials als Instagram en Twitter, worden luisteraars opgeroepen mee te doen aan via Intikkertje aangemaakte WK pooltje.

Maak ook je eigen WK pooltje

Ook jij kan simpel en snel een WK pooltje maken. Je kan vervolgens vrienden, familie, collega's of wie dan ook uitnodigen om mee te doen aan jouw eigen wk poule. Je hebt dan tijdens het WK voetbal in Qatar een eigen ranglijst waarin iedereen staat die meedoet aan jou poule.

Nadat je een pooltje hebt gemaakt  kun je met de  een unieke link deelnemers gaan uitnodigen. Je plakt de link in je mail of in je whatsapp en die verstuur je. Of je plaatst de link op Facebook, Insta of Twitter. Mensen die klikken op jouw link vallen automatisch in jouw eigen WK pooltje. Hoe leuk is dat?

Lees hoe de WK poule op Intikkertje werkt.

Radio Romano

Samen met Roelof De Vries en Noortje Veldhuizen maakte hij sinds 2018 de succesvolle podcast “De Krokante Leesmap”. Sinds 2022 is deze podcast verdergegaan onder de naam Radio Romana omdat men een transfertje maakte naar het Deense podcastplatform Podimo. In 2019 en 2020 werd de podcast genomineerd voor een Online Radio Award.

Ook maakt Marcel sinds februari 2022 de podcast “Weer een dag” samen met Gijs Groenteman. de podcast “Weer een dag”.

Marcel van Roosmalen, geboren in Arnhem, is groot voetbalfan van voetbalclub Vitesse. Daar heeft hij het heel zwaar mee, want Vitesse heeft niet veel op z'n palmares staan. Marcel schreef zelfs drie boeken over zijn Vitesse met de titel Hard Gras.

Ook maakt hij samen met Gijs Groenteman het tv-programma Media Inside op NPO 3. Een aanrader als je van media en flauwe humor om te lachen houdt.

1.6/5 - (5 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL