bingo bet365
Home » Blog » Speel nu ook online bingo bij Bet365

Speel nu ook online bingo bij Bet365

Vanaf nu kun je ook online bingo spelen bij Bet365 in Nederland. In het Verenigd Koninkrijk is het al een jaar mogelijk bij Bet365 bingo te spelen en nu dus ook in ons land. Wij namen een kijkje bij Bet365 bingo.

Het spelaanbod van Bet365, onderdeel van Hillside Limited, is uitgebreid met online bingo spellen van spelprovider Pragmatic Play. Bet365 staat vooral bekend als online bookmaker. Je kunt er ook online casino spellen spelen, al vinden wij het spelaanbod van online slot wat beperkt. Bet365 heeft de afdeling bingo wel goed op orde.

Bet365 bingo

Bij Bet365 speel je online bingo live met andere spelers. Zo is het extra spannend wie van de spelers in de bingoroom er als eerst een volle kaart heeft!

Je koopt al een kaartje vanaf 1 cent. De duurste bingokaart is nog steeds een koopje en kost slechts 25 cent.

In de bingo lobby kun je kiezen uit 15 live bingorooms. Je speelt er klassieke bingospellen, zoals Bingo 75 en Bingo 90. Tevens vind je er exclusieve bingorooms en snelle bingovarianten zoals de Bingo 30-variant ‘The Race Track’ en Bingo 90-variant ‘Snowball Blast’.

Het leuke is dat veel bingokamers een apart thema hebben. We noemen bijvoorbeeld Space Odyssey, Stricktly Ballroom, The Rodeo, BonBon Boulevard, The Arena, Roller Disco, The Stadium, Cupcake Corner en Cool Blues.

Via de handige filter kun je gemakkelijk een overzicht krijgen van de bingospellen in vier verschillende spelcategorieën ‘Exclusief’, ’90 Ballen’, ’75 Ballen’ en ‘Overige’.

De Bingo Lobby en de online bingo spellen zien er allemaal fris en kleurrijk uit. Wanneer je in de lobby bent zie je alle verschillende bingorooms en de bijbehorende jackpot, de kosten voor een bingokaart en het aantal mensen dat er aan het spelen is.

BET365 BINGO

VEEL JACKPOTS

  • koop kaartje vanaf 1 cent
  • speel live met anderen
  • heel veel bingokamers
bet365 bingo
5/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL