pragmatic play nieuw
Home » Blog » Dit zijn de nieuwe Pragmatic Play slots van maart 2024

Dit zijn de nieuwe Pragmatic Play slots van maart 2024

Spelprovider Pragmatic Play lanceert in maart 2024 weer een aantal online slots om van te smullen. Welke nieuwe gokkasten kunnen we verwachten van de beste spelontwikkelaar van online casino slots?

The Dog House – Dog or Alive

releasedatum: 28 maart

Dog or Alive

De online slot the Dog House krijgt er weer een nieuwe variant bij: the Dog House Dog or Alive. Door het succes van de originele videoslot the Dog House zijn er inmiddels al meerdere varianten uitgebracht, waaronder Multihold, The Dog House MegaWays en Dice Show.

Probeer zoveel mogelijk van dezelfde premium symbolen, in dit geval van hondjes, te landen. Ook dit keer zijn de graphics en het design weer fantastisch. Lees hier binnenkort het complete Dog House Dog or Alive review.

Sugar Rush 1000

releasedatum: 18 maart

sugar rush 1000

Wanneer een slot succesvol is, worden er varianten op gemaakt. Zo ook bij Sugar Rush. We kennen natuurlijk al de Sugar Rush Xmas variant.

Gates of Olympus heeft nu de 1000 variant Gates of Olympus 1000. Ook Sugar Rush moet er aan geloven. Win tot maar liefst 25.000 keer je inzet.

Big Bass day at Races

releasedatum: 7 maart

Big Bass Day at the Races

Pragmatic schoot midden in de roos met de lancering van Big Bass Bonanza. Inmiddels zijn er vele varianten te spelen van het vissertje dat naar geldbedragen vist zodat jij lekkere winsten kan pakken.

Nu komt er dus ook een variant op de paardenrenbaan. De vissen zijn vervangen door paarden. De videoslot Big Bass day at Races heeft naast een bonusspel ook een spannend basisspel waarin je op willekeurige momenten door de Money Symbol feature tot wel 1000x je inzet kunt winnen.

Gears of Horus

releasedatum: 4 maart

gears of horus

Gears of Horus is een vette clusterpays-slot met een speelveld van 6×6, dat kan groeien naar 8×8 formaat. Je clusters moeten minimaal 5 identieke symbolen bevatten. Deze volatiele slot heeft een standaard RTP van 96,06%.

Fire Portals

releasedatum: 21 maart

fire portals pragmatic

Over deze online gokkast is nog weinig bekend, maar aan het screenshot zie je dat dit wel een toppertje kan zijn.

fire portals slot

Pot of Fortune

releasedatum: 14 maart

pot of fortune

WIn tot 5.000 je inzet met een RTP van 96%. Pot of Fortune ken veel verschillende features, wat deze slot zeer de moeite waard maakt op te spelen.

Beware the Deep Megaways

releasedatum: 11 maart

beware the deep megaways

Win tot 10.000 keer je inzet. Deze videoslot heeft een hoge volatiliteit en heeft in totaal 117.649 winlijnen.

Big burger load it up with xtra cheese

releasedatum: 25 maart

big burger load it up with xtra cheese

Het spel speelt zich af in een fastfood restaurant met symbolen zoals friet, saus en broodjes worst. Het speelveld is 5×3 en drie of meer hot dog symbolen brengen je naar het bonusspel.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL