ek pool
Home » Blog » EK Pool

EK Pool

Aantal deelnemers: 427

Het EK gaat beginnen dus meld je nu aan voor onze gratis EK pool. Hoe werkt de EK pool? Je voorspelt de uitslagen van de EK wedstrijden. En doe je best want er zijn mooie prijzen te winnen. Je kunt ook een eigen vrienden- of bedrijfspool maken. Meld je nu gauw aan en laat zien dat jij de voetbalkenner van Nederland bent.

aanmelden EK pool

EK pool 2021

  • gratis EK pool
  • eenvoudig aanmelden binnen een minuut
  • win mooie prijzen
  • je kan een eigen pool maken

Vorige WK editie deden er maar liefst 100.000 voetbalfans mee met onze WK pool. En vergeet niet ons motto: “Winnen is belangrijker dan meedoen”.

EK pool uitleg

De EK pool werkt eigenlijk heel eenvoudig. Als je je hebt aangemeld zie je op de voorspel pagina de EK wedstrijden van de groepsfase staan. Deze moet je voorspellen en opslaan. De wedstrijden die na de groepsfase plaatsvinden (zoals de 1/8 finale, de 1/4 finale, de 1/2 finale en de finale) zijn nog niet bekend. Deze vul je tijdens het EK in zodra deze wedstrijden bekend zijn. In totaal voorspel je 51 wedstrijden want er worden 51 EK wedstrijden gespeeld.

We hebben er bewust voor gekozen dat je deze editie niet hoeft te voorspellen welk land het EK wint en welke landen er ver komen. Je voorspelt dus alleen de EK uitslagen. Hiervoor is gekozen omdat er in elke pool vier landen zitten waarvan er in sommige groepen de nummers 1, 2 en zelfs 3 doorgaan. Veel verschil in punten ga je hiermee niet pakken ten opzichte van andere spelers.

ek pool 2021

Punten verdienen

Ga jij de EK pool winnen? Dan moet je zo goed mogelijk voorspellen en zo veel mogelijk punten binnenhalen. Je kunt maximaal 10 punten per juist voorspelde wedstrijd verdienen. Heb je de wedstrijd helemaal juist voorspeld dan verdien je dus 10 punten. Er zijn 51 wedstrijden. In theorie kun je dus 51 x 10 = 510 punten verdienen.

PUNTEN
10 PUNTEN uitslag helemaal correct
5 PUNTEN winnaar correct
2 PUNTEN aantal doelpunten thuis of uitteam correct

Maar ook als je de uitslag van de EK wedstrijd niet helemaal goed voorspeld kun je punten verdienen. Heb je bijvoorbeeld 3-1 voorspeld en de uitslag wordt 3-0 dan krijg je 7 punten (5 punten voor de correcte winnaar en 2 punten voor aantal doelpunten thuisteam correct).

EK pool maken

Wil je een eigen EK pool maken met vrienden, familie of met je collega's? Dat kan! Bij ons kun je heel eenvoudig een eigen EK pool maken. Je verzint een leuke naam en vervolgens geven wij je een link waarmee je mensen kunt uitnodigen. Wanneer mensen zich aanmelden doen ze dan automatisch mee aan jouw eigen EK pool.

Je kunt mensen o.a. uitnodigen via Whatsapp, je mail maar ook wij kunnen een uitnodigingsmail voor je sturen. Je kunt zelf kiezen op welke manieren jij jouw spelers gaat uitnodigen. Alles wijst vanzelf op onze site. Nadat je bent aangemeld kun je in het menu via poules starten met het organiseren van je eigen pool.

ranglijst

Iedereen die je uitnodigt verschijnt in je eigen EK pool zodra die persoon zijn of haar voorspellingen heeft ingevuld. Tijdens het EK kun je via de navigatie bij ‘poules' de ranglijst van je eigen EK pool bekijken. Direct na de wedstrijd berekenen we de punten van alle deelnemers en zo ontstaat er een nieuwe ranglijst.

Er is ook een totale ranglijst. Dit is de ranglijst van alle deelnemers die via onze website meedoen aan de EK pool 2021. Deze ranglijst kun je bekijken via het menu en dan kies je voor ranglijst.

EK voorspellen

Wij hebben een artikel geschreven waarin wij voorspellen hoe ver Nederland gaat komen en welk land het EK 2021 gaat winnen. Dit artikel kun je hier lezen.

Ook de website van VI heeft een voorspelling gedaan wie het EK 2021 gaat winnen. Deze zie je hieronder in de video.

1/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL