Login
ek pool 2021

EK Poule 2021

Doe mee met de EK poule 2021. Voorspel de uitslagen van de EK wedstrijden en win mooie prijzen. Je kunt ook je eigen EK pouletje maken en hierin je vrienden, familie en collega’s uit te nodigen.

  • gratis EK poule 2021
  • aanmelden binnen één minuut
  • maak eigen vrienden pouletje
  • win prijzen

aanmelden EK poule

Meld je aan voor de EK poule 2021, vul daarna je EK poule voorspellingen. Daar kun je (als je het wilt) een eigen EK pouletje maken en hierin je vrienden uitnodigen.

Het EK voetbal 2020 is een jaar uitgesteld door het corona virus. Het EK 2021 is dus eigenlijk het EK 2020. De UEFA heeft besloten om de naam EK 2020 of EURO 2020 dan ook maar aan te houden.

EK poule 2021

We leggen je even kort uit hoe de EK poule werkt. Je voorspelt de uitslag van de EK wedstrijden. Hoe beter je de uitslag voorspelt, des te meer punten je verdient.

PUNTEN
10 PUNTEN uitslag helemaal correct
5 PUNTEN winnaar correct
2 PUNTEN aantal doelpunten thuis- of uitteam correct

In de ranglijst kun je zien op welke plek je staat. Speel je mee in een door jouw of door een ander georganiseerde EK pouletje? De stand van je pouletje(s) vind je in je poules.

EK voorspellen

In totaal zijn er 24 landen die deelnemen aan het EK 2020. Er worden 51 wedstrijden gespeeld. Jij gaat deze wedstrijden voorspellen en begint met het voorspellen van de wedstrijden in de groepsfase. Daarna, wanneer de achtste finale-, kwartfinale- halve finale en de finale wedstrijd(en) bekend zijn vul je ook deze wedstrijden in. Deze wedstrijden voorspel je dus tijdens het toernooi.

EK poule maken

Maak een eigen EK poule nodig je vrienden, familie en collega’s uit! Binnen een minuut maak je een account aan en daarna kun je via ‘poules’ een eigen poule aanmaken. De afgelopen jaren zijn er duizenden pouletjes gemaakt. Pooltjes van vrienden onderling maar ook bedrijven, kantoren, afdelingen en families maken pouletjes omdat men het leuk vindt om met elkaar tijdens een EK of WK te strijden om de voetbalpoule te winnen. Bij het koffiezetapparaat is de EK poule dan ook vaak het gesprek van de dag tijdens het EK voetbal.

Lees meer over een EK poule maken.