EK Poule 2024

ek poule

AANTAL DEELNEMERS: 1679

Doe mee met de grootste gratis EK poule. De vorige keer speelden er meer dan 100.000 voetbalfans mee met onze EK poule!

Meedoen is simpel:

 • registratie binnen één minuut
 • voorspel de uitslagen en de winnaar
 • maak een eigen pooltje (hoeft niet!)
 • gratis deelname, win prijzen

Maak het EK spannend om te kijken en vul nu de EK poule in. Succes!

ek pooltje

Lees hieronder alles over de EK poule. Hieronder zie je trouwens de EK poule van Nederland en de landen waar tegen het Nederlands Elftal gaat spelen in de groepsfase.

Groep D

Stand Teams Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren Punten
1 OostenrijkOostenrijk 3 2 0 1 6
2 FrankrijkFrankrijk 3 1 2 0 5
3 NederlandNederland 3 1 1 1 4
4 PolenPolen 3 0 1 2 1
Speelronde 1
16 jun 15:00 locatie
Speelronde 2
21 jun 21:00 locatie
Speelronde 3
25 jun 18:00 locatie
1/8 Final
2 jul 18:00 locatie
1/4 Final
6 jul 21:00 locatie
1/2 Final
10 jul 21:00 locatie

Uitleg EK poule

Na registratie kun je direct starten met het invullen van je EK poule voorspellingen. Lees hieronder o.a. hoe je je voorspellingen invult, hoe de puntentelling werkt en hoe je een eigen poule kunt maken.

Registreren

Registreren kost je slechts één minuut. Je vult je voor- en achternaam, je email en wachtwoord in en je verzint een nickname (spelersnaam). Activeer daarna je deelname door op de bevestigingsmail te klikken die we naar je hebben gemaild.

Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan in je spambox. Naast handmatig registreren kun je je ook aanmelden met je Google of Facebook account.

EK voorspellen

Na je gratis registratie kun je starten met het EK 2024 voorspellen. Er zijn in totaal 51 wedstrijden die je moet voorspellen en drie extra vragen.

Bij elke wedstrijd moet je de juiste uitslag voorspellen. Hoe beter je de uitslag voorspelt, des te meer punten je verdiend. Je kunt de EK poule voorspellen en aanpassen tot 1 minuut voor de wedstrijd.

Omdat het soms erg druk kan zijn net voor de wedstrijd, adviseren we je om ruim voor de wedstrijd eventuele aanpassingen in je voorspellingen te doen.

Voorspellen uitslagen EK wedstrijden

Voorafgaand aan het EK in Duitsland, vul je de uitslagen van de wedstrijden van de groepsfase (poule fase) in. Dit zijn in totaal 36 wedstrijden. In elke poule worden er zes wedstrijden gespeeld. Zes wedstrijden in zes poules maakt 36 groepswedstrijden.

De wedstrijden van de rondes die na de groepsfase plaatsvinden (de achtste finale, de kwartfinale, de halve finale en de finale) vul je in tijdens het EK toernooi op het moment dat de landen die deze wedstrijden gaan spelen bekend zijn.

Je komt dus na elke ronde terug om je voorspellingen in te vullen zodra deze wedstrijden bekend zijn. Leuk, want dit houdt de EK poule levendig!

 • groepsfase voorspellen
 • achtste finale voorspellen (na groepsfase)
 • kwartfinale voorspellen (na achtste finale)
 • halve finale voorspellen (na kwartfinale)
 • (troost) finale voorspellen (na halve finale)

Je slaat je voorspellingen op door onderaan op ‘voorspellingen opslaan' te klikken. We adviseren je om altijd even zelf te checken of je voorspellingen goed zijn opgeslagen.

Voorspellen extra vragen

Je dient voorafgaande aan het EK voetbal een drietal extra vragen te beantwoorden. Zo voorspel je welk land het EK voetbal gaat winnen, wie de topscorer wordt en hoever Nederland gaat komen.

Voorbeeld

Hieronder zie je een screenshot van een gedeelte van de EK poule. Naast uitslagen van het EK voorspel je ook drie extra vragen.

ek poule invullen

Puntentelling

Je verdiend 10 punten door de uitslag van een wedstrijd perfect te voorspellen. Je verdient ook punten als je de uitslag bijna goed hebt voorspeld.

PUNTENGEBEURTENIS
10 puntenuitslag helemaal goed
7 puntenwinnaar juist én doelpunten juist van 1 team
5 puntenalleen winnaar correct
2 puntenalleen doelpunten 1 team correct

In totaal zijn er 580 punten te verdienen op de volgende wijze.

vraagpuntentotaal
Uitslag EK wedstrijden (51)10510
Wie wint het EK?3030
Hoe ver komt Nederland?2020
Wie wordt de topscorer?2020
Totaal 580

Ranglijst

Er is een algemene ranglijst van alle deelnemers aan de Intikkertje EK poule. Daar doen heel veel mensen aan mee en het is dus knap om daar al in de top 1000 te eindigen.

Organiseer je een eigen poule of speel je mee met een poule die door iemand is georganiseerd? Die ranglijst kun je bekijken door in het menu naar mijn poules te gaan en daar te klikken op de naam van de poule.

Druk op de site

Direct na de wedstrijd komen er 10.000-en spelers tegelijk kijken naar de nieuwe ranglijst. Het is dan zo druk dat het mogelijk is dat de site het even niet doet. Probeer het dan gewoon een uurtje later nog eens.

Ons team doet er alles aan om het zo goed mogelijk te laten verlopen. We hopen op je begrip als de site het even niet doet.

EK poule maken

Organiseer je eigen EK poule. Het is super leuk om samen met familie, vrienden en collega's samen een EK poule te spelen.

Wist je dat er de afgelopen vier jaar meer dan 100.000 vriendenpooltjes zijn gemaakt via de Intikkertje website?

Wil je een online pool maken? Het werkt heel simpel. Ga dan in het menu naar mijn poules. Klik daar op de button ‘maak nieuwe pool' en vervolgens kun je een eigen voetbalpoule maken. Dit doe je door een naam te verzinnen voor je poule.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe een eigen pooltje er op Intikkertje eruit ziet. (tekst gaat verder onder het plaatje)

voetbalpoule organiseren

ek poule organiseren

Je ziet de poule naam ‘De Amsterdammertjes' waarin drie spelers deelnemen. De organisator van de poule wordt aangeduid met een scheidsrechter icoontje. Dit is de persoon (in dit geval met de naam ‘Intikkertje') die de poule heeft gemaakt.

Spelers uitnodigen

Nadat je een EK poule hebt gemaakt, kun je mensen gaan uitnodigen. In onderstaande afbeelding zie je het scherm dat verschijnt wanneer je een poule hebt gemaakt. Ook kom je als organisator van de poule in dit scherm wanneer je in de poule klikt op de uitnodigen button.

Mensen uitnodigen kan op diverse manieren. Het makkelijkste is het om mensen uit te nodigen via de zwarte button kopieer link. Deze link plak je in je mail of in een sms bericht. De persoon die jij uitnodigt en klikt op de uitnodigingslink, zal dan in jouw poule ‘vallen' door de code die in de link zit.

Je kunt ook mensen uitnodigen via Whatsapp, Facebook, Twitter, e-mail en via ons mailsysteem.

ek poule maken

Wie doen er mee?

Als poule eigenaar kun je iedereen zien die meedoet (op je link heeft geklikt) door bij ‘uitnodigen’ naar beneden te scrollen. Als organisator kun jij hier ook spelers verwijderen.

Poule ranglijst

Klik op de poulenaam om de ranglijst te bekijken. Je ziet dan alleen de deelnemers die hebben voorspeld. Staat iemand er niet bij? Dan moet deze persoon nog voorspellen.

Je kunt elkaars uitslagen bekijken zodra wedstrijd is begonnen. Zo wordt afkijken of strategisch spelen voorkomen.

Er is ook een totale ranglijst van alle spelers die meedoen aan de Intikkertje EK poule. Deze kun je bekijken door in het menu op ranglijst te klikken.

oranje vrienden

Andere EK poules

Er zijn in Nederland verschillende websites waar je EK 2024 poules kunt invullen. We hebben alle EK poules voor je op een rijtje gezet.

 • Intikkertje.nl (gratis)
 • Nu.nl
 • AD
 • Scorito
 • Voetbalpoules
 • Koningsport
 • Sportpoules
 • Flexvoetbal

Veel mensen vullen verschillende EK poules in. Op die manier spreidt je je kansen en heb je het idee dat je meer kans maakt om een voetbalpoule te winnen.

FAQ meest gestelde vragen

We hebben een pagina gemaakt waar je de meest gestelde vragen kunt vinden met bijbehorende antwoorden.

Hieronder gaan we in op de EK groepen.

ek poules

EK poules (groepen)

Bij de groepsfase van het EK voetbal zijn de 24 deelnemende EK landen ingedeeld in 6 groepen (poules) bestaande uit vier landen.

Duitsland organiseert het Europees Kampioenschap voetbal 2024 en doet daarom automatisch mee. Het is daarmee het eerste land dat bekend is en de Duitsers zijn ingedeeld in poule A oftewel groep A als eerste land (A1). Dit houdt in dat Duitsland de openingswedstrijd zal spelen tegen een ander land in groep A.

53 landen speelden EK kwalificatie en het EK 2024 speelschema is inmiddels bekend.

In welke EK poule speelt Nederland? Nederland speelt in Poule D tegen Frankrijk, Oostenrijk en een van de volgende landen die nog EK-playoffs spelen: Wales of Finland of Polen of Estland.

Indeling EK 2024 poules

Bekijk hier de indeling, stand, programma en de uitslagen van alle wedstrijden per EK poule.

Groep A

Stand Teams Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren Punten
1 DuitslandDuitsland 3 2 1 0 7
2 ZwitserlandZwitserland 3 1 2 0 5
3 HongarijeHongarije 3 1 0 2 3
4 SchotlandSchotland 3 0 1 2 1

Groep B

Stand Teams Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren Punten
1 SpanjeSpanje 3 3 0 0 9
2 ItaliëItalië 3 1 1 1 4
3 KroatiëKroatië 3 0 2 1 2
4 AlbaniëAlbanië 3 0 1 2 1

Groep C

Stand Teams Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren Punten
1 EngelandEngeland 3 1 2 0 5
2 DenemarkenDenemarken 3 0 3 0 3
3 SloveniëSlovenië 3 0 3 0 3
4 ServiëServië 3 0 2 1 2

Groep D

Stand Teams Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren Punten
1 OostenrijkOostenrijk 3 2 0 1 6
2 FrankrijkFrankrijk 3 1 2 0 5
3 NederlandNederland 3 1 1 1 4
4 PolenPolen 3 0 1 2 1

Groep E

Stand Teams Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren Punten
1 RoemeniëRoemenië 3 1 1 1 4
2 BelgiëBelgië 3 1 1 1 4
3 SlowakijeSlowakije 3 1 1 1 4
4 OekraïneOekraïne 3 1 1 1 4

Groep F

Stand Teams Gespeeld Gewonnen Gelijk Verloren Punten
1 PortugalPortugal 3 2 0 1 6
2 TurkijeTurkije 3 2 0 1 6
3 GeorgiëGeorgië 3 1 1 1 4
4 TsjechiëTsjechië 3 0 1 2 1
 
Knockout
 
Possible knockout based on rank

Poule Nederland EK

Nederland is ingedeeld in poule D bij Oostenrijk, Frankrijk en een van de landen Wales of Finland of Polen of Estland. Deze vier strijden via play-offs om een EK-ticket. Lees meer over de EK loting.

Bekijk het EK speelschema, zodat je weet tegen wie, wanneer en hoe laat Nederland speelt.

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL