ek 2021 poule
Home » Blog » EK poule 2024

EK poule 2024

Aantal deelnemers: 721

Doe mee met de EK poule, de grootste gratis EK poule van Nederland. Voorspel de uitslagen van de EK wedstrijden.  De vorige keer speelden er meer dan 80.000 voetbalfans mee met onze EK poule. Meld je nu aan en laat zien dat jij de voetbalkenner van Nederland bent!

  • gratis EK 2024 poule
  • aanmelden binnen één minuut
  • maak eigen vrienden pooltje
  • win prijzen

aanmelden EK poule

Lees hieronder alles over onze EK poule. Scrol via de inhoudsopgave direct naar het onderwerp waar je meer over wilt lezen.

EK poule uitleg

Meedoen aan de EK poule is heel simpel. We leggen je even kort uit hoe de EK poule werkt.

  1. registreer je gratis
  2. vul je voorspellingen in
  3. maak een vriendenpoule (optioneel)

1. EK poule registreren

Registratie kost je slechts een minuut. Je vult  je voor- en achternaam, je email en wachtwoord in en je verzint een nickname (spelersnaam).  Vervolgens ga naar je mailbox en klik je op de bevestigingslink die wij je hebben gestuurd. Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan in je spambox. Heb je helemaal geen mail ontvangen laat het ons dan weten via ons contactformulier. Naast handmatig registreren kun je je ook aanmelden via de Facebook button.

ek 2021 poule

2. EK poule voorspellingen invullen

Na registratie kun je direct starten met het voorspellen van de uitslagen van de EK wedstrijden. In totaal zijn er 24 landen die deelnemen aan het EK 2020. Er worden 51 wedstrijden gespeeld. Jij gaat deze wedstrijden voorspellen.

Op de voorspel pagina zie je alle groepswedstrijden die je moet voorspellen. Bij elke wedstrijd staat er een info button. Wanneer je hier op klikt krijg je interessante informatie om je voorspelling op te baseren. Zo zie je bijvoorbeeld wat de meest voorspelde uitslagen zijn.

Als je al je voorspellingen hebt ingevuld klik je onderaan de pagina op ‘voorspellingen opslaan'. Je kunt overigens je voorspellingen aanpassen tot een minuut voor aanvang van de wedstrijd.

De wedstrijden na de groepsfase zijn pas tijdens het EK voetbal bekend. Deze moet je dus invullen tijdens het EK. Zo verschijnen na de groepsfase de wedstrijden van de volgende ronde (1/8 finales) op de voorspel pagina. Als deze zijn afgelopen plaatsen we achtereenvolgens de 1/4 finales, de 1/2 finales en de finale op de pagina. Deze wedstrijden voorspel je dus tijdens het toernooi.

Wist je dat er de afgelopen 10 jaar al mee dan 250.000 voetbalfans meespeelden met onze voetbalpoules?

3. EK 2021 poule organiseren

Bij ons kun je eenvoudig een eigen EK poule organiseren. Er zijn via onze site al meer dan 40.000 vriendenpooltjes zijn gemaakt. Pooltjes van vrienden onderling maar ook van bedrijven, kantoren, afdelingen en families. Nederlanders vinden het nu eenmaal leuk om samen een voetbalpooltje in te vullen. Bij het koffiezetapparaat is de EK poule dan ook vaak het gesprek van de dag.

Lees hier alles over je eigen voetbalpoule maken.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe een eigen pooltje eruit ziet. Je ziet de poule naam ‘De Amsterdammertjes' waarin 3 spelers deelnemen. De organisator van de poule wordt aangeduid met een scheidsrechter icoontje. Dit is de persoon die de poule heeft gemaakt. In dit geval is de speler ‘intikkertje' de maker van de poule. Als organisator kun je met de knop ‘uitnodigen' nieuwe spelers uitnodigen.

voetbalpoule organiseren

voetbalpoule ranglijst

Punten verdienen

Je scoort punten wanneer je de uitslag van de wedstrijden goed of bijna goed voorspelt.  Hoe werkt de puntentelling?

PUNTEN
10 PUNTEN uitslag helemaal correct
5 PUNTEN winnaar correct
2 PUNTEN aantal doelpunten thuis- of uitteam correct

Voorspel je de wedstrijd helemaal perfect goed dan verdien je 10 punten. Heb je bijvoorbeeld 3-1 voorspeld en de uitslag wordt 3-0 dan krijg je 7 punten (5 punten voor de correcte winnaar en 2 punten voor aantal doelpunten thuisteam correct).

EK poule ranglijst

Als deelnemer aan de EK poule wil je natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen in de ranglijst! Je punten totaal wordt bijgehouden in de algemene ranglijst maar ook in je eigen pooltje.

Er zijn in totaal 51 EK wedstrijden. Je kunt dus maximaal 510 punten behalen. Lees hier meer spelregels

EK voorspellen tips

Natuurlijk wil jij jouw EK 2021 poule zo goed mogelijk invullen. Daarom hebben we een pagina gemaakt waar we je handige tips geven hoe je de EK poule zo goed mogelijk kunt invullen. Zo geven we je o.a. de tip om het thuisspelende land te laten winnen.

Er spelen dit EK voetbal heel wat landen thuis. Normaal wordt een EK toernooi gehouden in één land. Dat is deze editie totaal niet het geval. Het EK voetbal 2021 wordt gehouden in een heleboel verschillende Europese landen. Zo heeft de UEFA besloten. Hierdoor speelt een aantal landen een groot aantal groepswedstrijden in eigen land. En uit de statistieken blijkt dat het thuisspelende team tijdens een EK meer kans heeft om te winnen. Zo heb je als team geen last van enorme afstanden om te reizen. Ander voordeel is dat je je thuis en op je gemak voelt in je eigen land en stadion. En als thuisspelende land kun je er ook vanuit gaan dat er veel fans in het stadion zijn om je aan te moedigen. Ook dat is een belangrijk voordeel.

Lees ook onze voorspellingen welk land het EK 2021 gaat winnen.

Voetbalpoule invullen video

Meer dan tien jaar geleden hebben wij een grappige voetbalpoule video gemaakt samen met Tiny en Lau. De video diende als promotie voor onze voetbalpoule. De video is nog steeds hilarisch en is al anderhalf miljoen keer bekeken. Helaas zijn Tiny en Lau er niet meer, maar gelukkig hebben we hun humor nog.

Rate this post