europa poule
Home » Blog » Europa Poule: voorspel Nederlandse teams in Europa

Europa Poule: voorspel Nederlandse teams in Europa

Doe mee met onze voetbalpoule. In de Europa poule voorspel je elke speelronde de 10 meest aansprekende wedstrijden uit de Champions League, Europa League en Conference League. Uiteraard voorspel je ook de wedstrijden van de Nederlandse clubs PSV, Feyenoord Ajax en AZ!

Maak het volgen van de Europese wedstrijden nog spannender en doe mee.

De Intikkertje Europa poule start op 19 september. Feyenoord ontvangt dan het Schotse Celtic in een kolkende Kuip. Wil Feyenoord iets klaarspelen in de Champions League, dan is deze thuiswedstrijd tegen Celtic wel van cruciaal belang om winnend af te sluiten.

Een dag later speelt PSV uit bij Arsenal. Weet PSV te stunten? Maar er zijn veel meer wedstrijden die je moet voorspellen in de eerste ronde van onze poule, zoals Bayern – Manchester United, Zrinsjski – AZ en Ajax Marseille.

Je kunt ook heel eenvoudig je eigen poule maken en hierin je vrienden, familie en collega's uitnodigen.

Doe je best met voorspellen, want hoe beter je voorspelt, des te meer punten je verdiend. Haal je veel punten, dan klim je op de ranglijst! Wordt jij de voetbalkenner van Nederland?

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL