full
Home » Blog » Goed nieuws voor Oranje: Robert Lewandowski (Polen) speelt niet

Goed nieuws voor Oranje: Robert Lewandowski (Polen) speelt niet

Robert Lewandowski van Polen mist de wedstrijd tegen het Nederlands elftal op het EK voetbal. De Pool liep een spierblessure op in de oefenwedstrijd tegen Turkije.

Het nieuws is sneu voor Lewandowski en de voetbalfans in Polen, maar het is goed nieuws voor Nederland. Robert Lewandowski is de sterspeler van Polen en zonder deze goaltjesdief zal de doelpuntenmachine van Polen toch moeilijk op gang kunnen komen.

Het zit de Polen niet mee, want eerder deze week haakte ook al spits Arkadiusz Milik af. De oud-Ajacied liep een blessure op tijdens het oefenduel met Oekraïne.

Het Nederlands Elftal programma start aanstaande zondag om 15:00 uur de eerste wedstrijd in groep D tegen Polen. Nederland is favoriet om deze wedstrijd te winnen. Zeker nadat Lewandowski is afgehaakt zullen de odds bij de EK bookmakers dalen voor een overwinning van Oranje.

Wij moeten het stellen zonder Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners. Voordeel van de selectie van Oranje is dat wij een groot aantal goede spelers op het middenveld hebben die deze twee afwezigen kunnen vervangen. Voor Lewandowski ligt dit anders, hij is onvervangbaar.

VUL DE EK POULE IN

ek pool

3/5 - (2 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL