livescore website
Home » Blog » Ook verslaafd aan Livescore? Al 25 jaar mijn vriend op verjaardagen

Ook verslaafd aan Livescore? Al 25 jaar mijn vriend op verjaardagen

Livescore. Voetbalfans kunnen niet zonder. Het volgen van tussenstanden en uitslagen van je favoriete club, waar je ook bent, is de oorsprong de Livescore website en app. Livescore scoort inmiddels al 25 jaar bij liefhebbers van sportwedstrijden.

In 1998 maakte Peter Jerie een code om de uitslagen van zijn favoriete club Manchester United te kunnen volgen terwijl hij op trektocht door Zuid-Afrika was.

Niet lang daarna was het de eerste app die het mogelijk maakte om sportwedstrijden live te volgen met meer informatie dan dat er op teletekst te vinden was.

Ik kan niet meer zonder, jij?

Persoonlijk ben ik blij dat hij de livescore website ooit is gestart, want ik zou echt niet meer zonder kunnen. Ik kijk bijna dagelijks op livescore. Even kijken hoe laat de wedstrijd begint, wat de opstelling is, wat de tussenstanden en eindstanden zijn en wat de stand op de ranglijst is.

Zit ik op een verjaardag en baal ik dat ik een bepaalde wedstrijd niet live kan zien, dan zet ik mijn livescore aan. Bij een hap van de zoveelste bitterbal krijg ik dan een sound alert wanneer er een doelpunt is gevallen of wanneer er een rode kaart is gegeven.

Misschien raar, maar die app geeft me op momenten dat ik een voor mij belangrijke wedstrijd niet live kan volgen, een veilig gevoel. Zonder die app zou ik me continue afvragen of er al is gescoord.

livescore

50 miljoen gebruikers

De app wordt maandelijks door meer dan 50 miljoen bezoekers wereldwijd geraadpleegd. Je ziet echt overal mensen gebruik maken van de app. Als ik in een stadion zit, zie ik dat er veel mensen om mij heen de stand bij de andere wedstrijden checken via livescore.

Zelf heb ik ook andere livescore sites en apps geprobeerd, zoals Flashscore en Sofascore. Om verschillende redenen is het toch Livescore die voor mij het gevecht van de beste livescore dienst heeft gewonnen. Daar speelt o.a. de snelheid van de berichtgeving van een doelpunt een belangrijke rol.

Ook de gebruiksvriendelijkheid maakt LiveScore mijn persoonlijke favoriete app voor het volgen van live standen en voetbaluitslagen.

Livescore is ook populair omdat mensen die wedden op sport de tussenstand of eindstand willen raadplegen. Of wanneer je bij een online bookmaker geld hebt gezet dat Haaland een doelpunt gaat scoren, wil je weten of de Noor je wat rijker heeft gemaakt.

Live data

De live data die je terug kunt vinden in de app is gedurende de afgelopen 25 jaar erg uitgebreid. Je kunt niet alleen meer tussenstanden en eindstanden volgen, maar ook heel veel verschillende data van de wedstrijd, zoals o.a. balbezit, schoten op doel en welke spelers hebben er gele of rode kaart gekregen.

En al is voetbal de meest geraadpleegde sport op Livescore, er zijn tientallen andere sporten waar je up-to-date informatie over kan vinden.

Naast het volgen van de live scores en ranglijsten, krijg je bij veel wedstrijden tekstueel een live verslag van de gebeurtenissen in de wedstrijd. Er zit ook een voorspelmechanisme aan vast. Door diverse analyse modellen los te laten op de wedstrijd kan de app van LiveScore ook het aantal doelpunten dat de teams in de wedstrijd gaan maken vrij nauwkeurig voorspellen.

In okotober 2023 is LiveScore Group een Sportsbook samenwerking aangegaan met Kambi Group.

Prijzen

Livescore is er geliefd bij de consument, maar daarnaast scoort de livescore website ook vele prijzen in het vakgebied. We noemen er een paar:

  • Sigma Affiliate of the Year 2022
  • Silver – Best use of technology in football awards 2022
  • Finalist – Innovation Football Business Awards 2021
  • event broadcast 2021

LiveScore Bet

Inmiddels is LiveScore meer dan alleen een app, het is zelfs een vergunde bookmaker. De data van de app is te gebruiken bij het sportsbook. Een ideale combinatie voor voetbalfans die zowel het voetbal op de voet volgen en een weddenschap willen plaatsen.

De Livescore bookmaker zit goed in elkaar, zo is te lezen in onze .

2.3/5 - (3 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL