livescore website
Home » Blog » Ook verslaafd aan Livescore? Ze bestaan al 25 jaar

Ook verslaafd aan Livescore? Ze bestaan al 25 jaar

25 jaar geleden werd de eerste, naar de huidige maatstaven ietwat primitieve, app van LiveScore gelanceerd. Het was de eerste app die het mogelijk maakte om sportwedstrijden live te volgen met meer informatie dan dat er op teletekst te vinden was. 

Het volgen van tussenstanden en uitslagen van je favoriete club, waar je ook bent, is de oorsprong van deze app. Letterlijk, want de oprichter Peter Jerie weet daar alles van.

In 1998 maakte hij een code om de uitslagen van zijn favoriete club Manchester United te kunnen volgen terwijl hij op trektocht door Zuid-Afrika was.

Ik kan niet meer zonder, jij?

Persoonlijk ben ik blij dat hij de livescore website ooit is gestart, want ik zou echt niet meer zonder kunnen. Ik kijk bijna dagelijks op livescore hoe laat een wedstrijd begint, wat de opstelling is, wat de tussenstanden en eindstanden zijn en wat de stand op de ranglijst is.

Zit ik op een verjaardag en baal ik dat ik een bepaalde wedstrijd niet live kan zien, dan zet ik mijn livescore aan. Ik krijg dan een sound alert als er een doelpunt is gevallen of wanneer er bijvoorbeeld een rode kaart is gegeven. Een veilig gevoel want zonder die app zou ik me continue afvragen of er al is gescoord.

De app wordt maandelijks door meer dan 50 miljoen bezoekers wereldwijd geraadpleegd. Je ziet echt overal mensen gebruik maken van de app. Als ik in een stadion zit, zie ik dat er veel mensen om mij heen de stand bij de concurrentie checken via livescore.

Zelf heb ik ook andere livescore sites en apps geprobeerd, zoals Flashscore en Sofascore. Om verschillende redenen is het toch Livescore die voor mij het gevecht van de beste livescore dienst heeft gewonnen.

Live data

De live data die je terug kunt vinden in de app is gedurende de afgelopen 25 jaar erg uitgebreid. Je kunt niet alleen meer tussenstanden en eindstanden volgen, maar ook heel veel verschillende data van de wedstrijd, zoals o.a. balbezit, schoten op doel en welke spelers hebben er gele of rode kaart gekregen.

En al is voetbal de meest geraadpleegde sport op Livescore, er zijn tientallen andere sporten waar je up-to-date informatie over kan vinden.

Naast het volgen van de live scores en ranglijsten, krijg je bij veel wedstrijden tekstueel een live verslag van de gebeurtenissen in de wedstrijd. Er zit ook een voorspelmechanisme aan vast. Door diverse analyse modellen los te laten op de wedstrijd kan de app van LiveScore ook het aantal doelpunten dat de teams in de wedstrijd gaan maken vrij nauwkeurig voorspellen.

Inmiddels is LiveScore meer dan alleen een app, het is zelfs een vergunde bookmaker. De data van de app is te gebruiken bij het sportsbook. Een ideale combinatie voor voetbalfans die zowel het voetbal op de voet volgen en een weddenschap willen plaatsen.

De Livescore bookmaker zit goed in elkaar, zo is te lezen in onze Livescorebet review.

Het 25-jarig bestaan van de livescore website en tegenwoordig ook de app, wordt de komende twaalf maanden uitbundig gevierd. Zo maken gebruikers van app uit Groot-Brittannië en Ierland kans op het winnen van een jackpot die gevuld is met ruim 1 miljoen Pond.

1/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL