postcodeloterij alkmaar
Home » Blog » Postcodeloterij valt twee keer in een maand in dezelfde wijk

Postcodeloterij valt twee keer in een maand in dezelfde wijk

De Postcodeprijs is binnen een maand twee keer in dezelfde wijk gevallen, op nog geen 500 meter van elkaar. Het gaat om de wijk Daalmeer, de meest noordelijke woonwijk van de stad Alkmaar.

Op vrijdag 14 juni was het daar nog raak in seniorencomplex Hofstaete, gelegen in de straat de Daalmeereiland.  Toen wonnen 22 deelnemers die meespelen in de Postcode Loterij met postcode 1827KX 1 miljoen euro. Nou ja, samen wonnen ze die en dus moest deze onder de 22 deelnemers worden verdeeld. Dat is het principe van de straatprijs.

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld kon nog geen maand later weer naar de wijk Daalmeer afreizen. Dit keer is de Rigolettostraat in de prijzen gevallen.

Het gaat hier om in totaal 11 deelnemers die per lot 25.000 winnen. En dan werd er naast de straatprijs ook nog een dikke vette BMW uitgedeeld.

Gratis extra trekking

De Postcode Loterij trakteert. Zo krijg je eenmalig een gratis lot voor de extra trekking op 16 juli. Daarmee maak je kans om 1 miljoen euro te winnen met anderen met dezelfde postcode. Het lot stopt automatisch na de trekking.

Rate this post

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL