unibet wk 2022
Home » Blog » Unibet WK 2022 actie, Nederland kampioen is 5 miljoen

Unibet WK 2022 actie, Nederland kampioen is 5 miljoen

Unibet geeft 5 miljoen euro weg als het Nederlands Elftal het WK 2022 in Qatar wint. Deze 5 miljoen wordt uitgedeeld aan Unibet spelers. Lees hier alles over deze Unibet WK 2022 actie.

De kans dat Nederland het WK wint, wordt geschat op 6%. Zo is te lezen in onze WK 2022 voorspellingen. Unibet zal zich hebben verzekerd om een bedrag van 5 miljoen te kunnen uitbetalen bij een WK-titel van het Nederlands Elftal.

Het bedrag van 5 miljoen euro zou worden verdeeld in twee delen van 2.5 miljoen euro. Unibet heeft deze voorwaarden aangepast. Er is nu nog een manier om de prijzen te kunnen winnen omdat het te ingewikkeld was voor veel mensen hoe de actie nu precies werkte.

Unibet WK 2022

De 5 miljoen euro wordt verdeeld worden onder alle Unibet spelers die een weddenschap van 5 euro of meer plaatsten op een groepswedstrijd van het Nederlands Elftal. Dat is dus een weddenschap op de wedstrijd Senegal Nederland, Nederland Ecuador of Nederland Qatar.

De 5 miljoen wordt evenredig verdeeld onder alle gokkers die een weddenschap van minimaal 5 euro hebben geplaatst op een wedstrijd van het Nederlands Elftal in de groepsfase. Het maakt dus niet uit hoeveel en hoe vaak je weddenschappen hebt gezet in de groepsfase.

Voorbeeld: stel er doen 10.000 mensen mee, dan krijgt iedere speler 500 euro op zijn Unibet account gestort.

De actie geldt voor spelers van 24 jaar en ouder. Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een geldige weddenschap hebt geplaatst. Zo weet je dat je je hebt gekwalificeerd en meedeelt in het grote geldbedrag mocht Nederland het WK winnen.

wk unibet

Unibet WK 2022 prijzen

Dit zijn de prijzen die Unibet met tickets weggeeft mocht Nederland het WK voetbal in Qatar winnen. De totale waarde van deze prijzen is 5 miljoen euro.

Unibet prijsaantal winnaars
€100.00010x
€10.00050x
€1.000500x
€1005000x

Meedoen

Wil je meedoen met deze Unibet WK actie? Als nieuwe speler ontvang je ook nog eens tot €40 aan free bets.

Wint Nederland het WK?

Wij hebben een analyse gemaakt over de kansen van het Nederlands Elftal om het WK 2022 te winnen. Lees wie de kanshebbers zijn en hoeveel kans Nederland heeft op het winnen van de wereldtitel.

Rate this post