veronica inside nieuwjaar
Home » Blog » VI Meestervoorspellers

VI Meestervoorspellers

Er komt een extra Veronica Inside uitzending op 2 januari 2021. In deze speciale VI nieuwjaarsshow gaan de heren van VI voorspellen wat er allemaal in 2021 zal gaan gebeuren. Het wordt een eenmalig studioprogramma dat extra lang zal duren.

VI Nieuwjaar voorspellingen

Het programma gaat VI Meestervoorspellers heten. Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp gaan hierin vooruitblikken op 2021 en doen voorspellingen over het nieuwe jaar. Het zal overigens niet alleen over voetbal gaan maar ook andere sporten, politiek en de showbizz zullen de revue passeren.

Veronica Inside voorspellingen

Helemaal slim zou het zijn als de sponsor TOTO verweven wordt in het programma en je als kijker op de 2021 voorspellingen kunt inzetten bij de TOTO. Plakt Advocaat er nog een jaartje Feyenoord aan vast? Krijgt Amalia een vriendje of misschien wel een vriendinnetje? Vindt Marco Borsato een nieuwe liefde? En er zullen waarschijnlijk ook EK voorspellingen aan de orde komen zoals wij dat doen in onze EK poule.

Lees ook: VI Vandaag nieuwe dagelijkse talkshow in 2022

vi special

Veronica Inside 1 januari

Het is overigens wel raar dat de Nieuwjaarsshow op zaterdag 2 januari wordt uitgezonden. Waarom niet gewoon op vrijdag 1 januari uitzenden? Vrijdagavond is de vaste uitzenddag van Voetbal Inside. En laat nu net 1 januari op een vrijdag vallen.

Ook de beslissing dat het programma al half december zal worden opgenomen lijkt ons geen juiste. Wanneer je het programma al twee weken ervoor opneemt kun je niet dicht op de actualiteit zitten. Wij zouden veel liever een live show zien. Extra charme daarvan is dat je altijd het idee hebt dat er iets mis kan gaan of een bepaalde uitspraak er niet uitgeknipt kan gaan worden.

Veronica Inside gasten

Het is de bedoeling dat er ook een aantal prominente gasten aan tafel aanschuift. Zo is Angela de Jong gevraagd. En misschien haalt Tapla ook Martien Meiland van stal. Want ik voorspel je dat dat scoort!

VI leukste fragmenten

Alle leukste fragmenten van VI zijn door iemand achter elkaar gezet. Verveel je je en heb je zin om te lachen dan kun je meer dan anderhalf uur lachen met deze VI leukste fragmenten video.

1/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL