betcity wintercompetitie
Home » Blog » Win een BMW bij Betcity

Win een BMW bij Betcity

Betcity luidt het nieuwe jaar in met knallende prijzen. Van 3 t/m 23 januari organiseert Betcity een wintercompetitie waarbij spelers kans maken op prijzen door op slots te spelen. In de prijzenpot zitten onder andere Vespa’s, elektrische fietsen, geldprijzen en zelfs een BMW.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Wintercompetitie

De Wintercompetitie bestaat uit 3 toernooien die elk een week duren. Iedere week zijn er 900 winnaars die automatisch meedingen naar de hoofdprijs: de BMW. Elke week is er een prijzenpot met een totale waarde van €22.000.

  • Pragmatic Play toernooi (3 t/m 9 januari)
  • NetEnt/RedTiger toernooi (10 t/m 16 januari)
  • Stakelogic toernooi (17 t/m 23 januari)

Hoe werkt het?

De ranglijst wordt bepaald op basis van de win-to-bet ratio: je winst gedeeld door je inzet. Stel dat je met 2 euro inzet 4 euro wint, is jouw win-to-ratio 4/2=2. Ongeacht of je dus veel of weinig inzet: je hebt altijd kans op een mooie plek op de ranglijst. Het maakt dus niet uit of je €10.000 inzet of €1!

Elke week zijn er 900 winnaars. In totaal zijn er na 3 weken dus 2700 winnaars. Zij maken allemaal evenveel kans maken op de hoofdprijs. De trekking vindt voor eind februari plaats en de winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. Wil jij ook kans maken op deze prijzen? Het enige wat je hoeft te doen is mee te spelen met één van de geselecteerde spellen!

HOOFDPRIJS

De hoofdprijs is een BMW. Deze wordt verloot onder alle weekwinnaars.

 

Weekprijzen

Drie weken lang zijn dit elke week de weekprijzen die je kunt winnen.

1. Vespa
2. Elektrische fiets
3. Elektrische fiets
4. 75 inch TV
5. 75 inch TV
6. PlayStation 5
7. PlayStation 5
8. Reischeque t.w.v. €650,-
9. Reischeque t.w.v. €650,-
10. Reischeque t.w.v. €650,-

Over Betcity

Betcity is een Nederlands online casino met sportsbook. In 2021 verkreeg Betcity een licentie. Meer over Betcity lees je in ons Betcity review.

4.4/5 - (8 stemmen)