loting nederlandse teams
Home » Blog » Ajax treft Ludogorets, PSV tegen Rangers FC

Ajax treft Ludogorets, PSV tegen Rangers FC

Tegen wie moeten Ajax, PSV, FC Twente en AZ spelen in de voorrondes Champions League en EUFA League en Conference League?

Ajax tegen Ludogorets

Ajax speelt voorronde Europa League tegen Ludogorets Razgrad. Ajax speelt op 24 augustus eerst uit, de return in de Johan Cruijff ArenA volgt een week later.

Ludogorets is kampioen van Bulgarije en haalde vorig seizoen 74 punten in dertig competitieduels. Sergio Padt is keeper bij Ludogorets.

De Amsterdammers zullen zich plaatsen voor de groepsfase van de Europa League, wanneer zij het tweeluik in de play-offs tegen een van de bovenstaande teams overleven. Zo niet, dan speelt Ajax het aankomende seizoen in de Conference League.

Ajax favoriet

De Amsterdammers zijn favoriet bij de bookmakers. Ajax speelt eerst uit maar wordt in die wedstrijd sterker geacht. De odds liggen rond de 1.75 voor winst van Ajax in Bulgarije.

In de loting ontliep Ajax o.a. Union Sint-Gillis, Dinamo Zagreb, FC Kopenhagen en Galatasaray.

PSV tegen Rangers FC

Na de overwinning van PSV op Sturm Graz wacht een tweeluik tegen Rangers FC. Deze play-offs zijn 22 en 23 augustus en 29 of 30 augustus. De winnaar van deze twee ontmoetingen gaat naar de groepsfase van de Champions League.

Voor PSV zou dat een goede zaak zijn omdat er dan miljoenen kunnen worden bijgeschreven op de bankrekening. Voor PSV zal deelname alleen al goed zijn voor 35 tot 40 miljoen euro.

PSV wist de afgelopen twee jaar de play-offs te bereiken maar werd er beide keren uitgeknikkerd door respectievelijk Rangers FC en Benfica.

PSV ligt favoriet tegen Rangers FC

De bookmakers denken dat PSV sterker is dan Rangers FC. De Eindhovenaren spelen eerst uit. De bookmakers zien in deze wedstrijd geen groot verschil in krachtsverhoudingen. Voor beiden liggen de odds voor een overwinning rond de 2.60.

Dit betekent dat PSV zeer waarschijnlijk thuis wel betere odds zal hebben, al is dit nog even afwachten.

Speel mee in onze voetbalpoule en voorspel de uitslagen.

FC Twente tegen Fenerbahçe of Maribor

FC Twente gaat goed. De Tukkers wisten zich vorig seizoen via de play-offs voor Europees voetbal te plaatsen. Hierin wist FC Twente eerst Hammarby en daarna Riga uit te schakelen.

In de volgende ronde komt FC Twente uit tegen Fenerbahçe, de club van Dusan Tadic, die dus tegen zijn oude club speelt.

Deze wedstrijden vinden plaats op donderdag 24 augustus en donderdag 31 augustus.

AZ tegen Brann

AZ versloeg  in de derde voorronde van de Conference League FC Santa Coloma, de nummer 3 van afgelopen seizoen in de competitie van Andorra. AZ speelt in de volgende ronde tegen Brann.

2.8/5 - (6 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL