poule b ek 2021
Home » Blog » Poule B EK 2021

Poule B EK 2021

Welke landen spelen er in poule B (groep B) tijdens het EK 2021? In poule B spelen de volgende landen: Denemarken, België, Finland en Rusland. De wedstrijden in poule B worden gespeeld in de speelsteden Sint-Petersburg en Kopenhagen.

poule B
Denemarken
Finland
België
Rusland

Wedstrijden poule B EK 2021

In de poulefase spelen de teams die bij elkaar in de poule zitten een keer tegen elkaar. In totaal worden er in elke poule zes wedstrijden gespeeld. Elke land speelt in deze groepsfase dus drie wedstrijden. Dit zijn de wedstrijden die gespeeld worden in poule B.

datumtijdthuisuit
12 juni 202118:00
Denemarken
Finland
12 juni 202121:00
België
Rusland
16 juni 202115:00
Finland
Rusland
17 juni 202118:00
Denemarken
België
21 juni 202121:00
Finland
België
21 juni 202121:00
Rusland
Denemarken

De nummer 1 en 2 van de poule (groep) zullen doorgaan naar de achtste finales. Van alle poules gaan ook de vier beste nummers drie door.

Er zijn in totaal zes poules bestaande uit elk vier landen. Lees alles over poules A t/m F en het complete speelschema.

DOE MEE: EK POULE

Doe mee met onze grote gratis EK voetbalpoule. Voorspel de uitslagen van de EK wedstrijden en maak kans op mooie prijzen. Je kunt ook een eigen vriendenpoule maken. Meld je nu aan en laat zien dat jij de voetbalkenner van Nederland bent.

aanmelden

Voorbeschouwing groep B

Welk land is de favoriet om groep B te winnen en welke landen in deze groep halen de volgende ronde? Wij gaan een voorspelling doen.

LandQuotering
België
1.60
Denemarken
4.30
Rusland
4.50
Finland
15.0

België grote favoriet groep B

Allereerst pakken we de quoteringen van de bookmakers erbij. Deze zie je staan in bovenstaande tabel. Hieruit blijkt dat België de grote favoriet is in groep B. Je ontvangt 1.60 keer je inleg wanneer België de groep wint. Rusland en Denemarken zijn aan elkaar gewaagd en zullen met elkaar gaan strijden om plek 2. Aan de quotering van Finland is duidelijk te zien dat de bookmakers Finland als meest slechte land in de groep inschatten.

Onderschat Finland niet

Toch denken we dat Finland niet onderschat moet worden. Erger nog, Finland heeft een geweldige reeks neergezet. Kijk even naar onderstaande interland duels van Finland.

EK voorbeschouwing groep b

De Finnen hebben een geweldige reeks neergezet met als klap op de vuurpijl de overwinning in Frankrijk tegen de Fransen. Voor de wereldkampioen is dit de eerste thuisnederlaag sinds maart 2018. Frankrijk kwam zeker niet op volle sterkte aan de aftrap, maar met Pogba, Giroud en debutant Marcus Thuram had je toch veel meer mogen verwachten van Frankrijk.

Finland zou in deze groep best eens kunnen verrassen en door kunnen gaan ten koste van Rusland of Denemarken. Wanneer je meedoet aan onze EK poule zou je best het gokje kunnen wagen om Finland niet te onderschatten. De meeste deelnemers zullen Finland laag inschatten. Wanneer jij het durft om Finland bijvoorbeeld gelijk te laten spelen tegen Rusland en/of Denemarken dan loop je uit bijna alle deelnemers.

1/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL