selectie nederlands elftal
Home » Blog » Martijn Reuser toegevoegd aan technische staf Oranje

Martijn Reuser toegevoegd aan technische staf Oranje

Martijn Reuser is opgenomen in de technische staf van het Nederlands Elftal. Reuser wordt één van de assistenten van bondscoach Louis van Gaal. Eerder voegde van Gaal al Edgar Davids toe aan zijn staf.

Martijn Reuser carrière

De voormalig middenvelder gaat mee als assistent van Oranje naar het WK voetbal in Qatar. Reuser is oud-voetballer van o.a. Ajax, Vitesse, Ipswich Town, Willem II en NAC Breda. De 47-jarige Reuser werd viermaal kampioen en won in de Champions League met Ajax. Hij speelde 317 duels en één interland in zijn profcarrière.

Trainer

Martijn Reuser startte zijn trainerscarrière in de jeugdopleiding van NAC Breda. Daarna trainde hij bij ADO Den Haag.

Reuser werkt sinds 2014 bij de KNVB en stond bij verschillende jeugdelftallen voor de groep. De laatste twee jaar was Reuser als trainer van Oranje Onder-18 werkzaam in Zeist.

Nederlands Elftal Staf

De staf van het Nederlands Elftal is de afgelopen maanden flink gewijzigd. Onlangs vertrok Henk Fraser als assistent bij Oranje. Hij koos voor het trainerschap bij FC Utrecht. Zijn nieuwe club FC Utrecht wilde dat Fraser zich volledig focust op zijn job in de Domstad.

In april werd Davids als vervanger van Fraser aangekondigd. Voor Louis van Gaal was Davids blijkbaar niet genoeg om de rol van Henk Fraser op te vullen en daarom is dus ook Reuser toegevoegd aan de staf.

Nederland speelt in november 2022 in de groepsfase o.a. tegen Ecuador, Senegal en Qatar. In onze wk poule kun je o.a. de uitslagen van de wedstrijden van Oranje voorspellen.

1/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL