Home » Blog » Oefenwedstrijden Oranje

Oefenwedstrijden Oranje

Het Nederlands Elftal zal twee oefenwedstrijden spelen in aanloop naar het EK voetbal. Oranje speelt een oefenwedstrijd tegen Schotland en tegen Georgië. Het is te hopen dat deze twee fysiek ingestelde ploegen de benen van onze voetballers heel houden.

Daarnaast zijn we benieuwd wie bondscoach Frank de Boer gaat selecteren. Krijgt Wout Weghorst een kans om zijn scoringsdrift in Oranje te laten zien? Behoudt Ryan Babel een plek in het Nederlands Elftal? Allemaal vragen waar we dan antwoord op gaan krijgen.

Oefenwedstrijd Nederland-Georgië

De wedstrijd tegen Georgië wordt gespeeld op zondag 6 juni in de Grolsch Veste in Enschede, het stadion van FC Twente.

Hoelaat oefenwedstrijd Nederland-Georgië?

De wedstrijd Nederland-Georgië begint om 18:00 uur (zondag 6 juni). Onlangs wist Spanje maar nipt met 2-1 van Georgië te winnen. Dani Olmo redde in blessuretijd de eer voor de Spanjaarden

Oefenwedstrijd Nederland-Schotland (2-2)

De eerste oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal vond plaats in de Portugal. Oranje was op 2 juni op trainingskamp in Portugal en oefende dan tegen Schotland. Deze wedstrijd werd gespeeld in Estádio Algarve. Nederland speelde een slechte wedstrijd.

Voorbereidingen EK voetbal

Hoe zien de voorbereidingen van het Nederlands Elftal op weg naar het EK voetbal eruit? Oranje start de voorbereidingen op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei. Dan vindt in Zeist een tweedaagse trainingsstage plaats voor spelers die geen clubverplichtingen meer hebben. Vervolgens wordt maandag 24 mei de stage vervolgd tot en met woensdag 26 mei. Op vrijdag 29 mei verzamelt de volledige Oranje-selectie zich in Zeist, uitgezonderd spelers met Champions League-verplichtingen.

Oranje vliegt op zaterdag 29 mei naar het Portugese Lagos, waar het tot en met vrijdag 4 juni verblijft in het Cascade Resort Lagos. Woensdag 2 juni (20.45 uur) staat het oefenduel met Schotland op het programma in het Estádio Algarve. Daarna keert Oranje terug naar Nederland voor het oefenduel tegen Georgië. Die wordt gespeeld op zondagavond 6 juni (18.00 uur) in Enschede.

EK wedstrijden Nederland
Nederland start het EK met een wedstrijd tegen Oekraïne op zondag 13 juni (21.00 uur). Vervolgens speelt Nederland de groepsduels met Oostenrijk (17 juni, 21.00 uur) en Noord-Macedonië (21 juni, 18.00 uur). Alle groepswedstrijden werkte Oranje af in Amsterdam in de Johan Cruijff ArenA.

Speel mee met onze ek voetbal poule en win mooie prijzen.

1/5 - (1 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL