ek pool 2020
Home » Blog » EK poule 2020

EK poule 2020

Vul nu de EK poule 2020 in. Voorspel de uitslagen van de EK wedstrijden zo goed mogelijk en maak kans op mooie prijzen. Wist je dat er de vorige keer tijdens het WK 100.000 voetbalfans meespeelden met onze WK voetbalpoule? Meld je nu aan en laat zien dat jij de voetbalkenner van Nederland bent!

aanmelden EK poule

EK poule invullen

Niets is leuker dan een EK poule in te vullen zodat het kijken naar het EK voetbal nog spannender wordt. In de EK poule voorspel je de uitslagen van de EK wedstrijden zo goed mogelijk. Hoe beter je de uitslag voorspelt des te meer punten je behaalt. Je kunt ook je eigen EK pooltje maken en hierin je vrienden, familie en collega’s uit te nodigen.

  • gratis EK poule
  • aanmelden binnen één minuut
  • maak eigen vrienden pooltje
  • win prijzen

Wat is een EK poule?

Het woord poule heeft twee betekenissen, te weten:

  1. een poule is een groep deelnemers (landen) aan een toernooi. Voorbeeld.
  2. een poule een spel waarbij je de uitslagen van sportwedstrijden voorspelt in een competitie met andere voorspellers.

EK poule uitleg

We leggen je even kort uit hoe onze EK poule werkt. Eigenlijk is het heel simpel.

  1. registreer je gratis
  2. vul je voorspellingen in
  3. maak een vriendenpoule (optioneel)

1. EK poule registreren

Bij registratie vul je de volgende velden in: nickname (verzin een spelersnaam), je voor- en achternaam, je email en wachtwoord. Verder dien je akkoord te gaan met onze voorwaarden. Ga naar je mailbox en klik op de bevestigingslink die wij je hebben gestuurd. Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan in je spambox. Mocht je helemaal geen mail ontvangen laat het ons dan weten via ons contactformulier.  Overigens kun je je ook met een druk op de knop aanmelden via Facebook.

2. EK voorspellingen invullen

Na registratie kun je direct starten met het voorspellen van de uitslagen van de EK wedstrijden. Op de voorspel pagina zie je alle groepswedstrijden die je moet voorspellen. Bij elke wedstrijd staat er een info button. Wanneer je hier op klikt krijg je interessante informatie om je voorspelling op te baseren. Zo zie je bijvoorbeeld wat de meest voorspelde uitslagen zijn.

Als je al je voorspellingen hebt ingevuld klik je onderaan de pagina op ‘voorspellingen opslaan'. Je kunt overigens je voorspellingen aanpassen tot een minuut voor aanvang van de wedstrijd.

De wedstrijden na de groepsfase zijn pas tijdens het EK voetbal bekend. Deze moet je dus invullen tijdens het EK. Zo verschijnen na de groepsfase de wedstrijden van de volgende ronde (1/8 finales) op de voorspel pagina. Als deze zijn afgelopen plaatsen we  achtereenvolgens de 1/4 finales, de 1/2 finales en de finale op de pagina. Deze wedstrijden voorspel je dus tijdens het toernooi.

Wist je dat er de afgelopen 10 jaar al mee dan 250.000 voetbalfans meespeelden met onze voetbalpoules?

3. EK poule organiseren

Wil je een eigen EK poule maken en je vrienden, familie en collega's uitnodigen? Dat kan! Wist je trouwens dat er via onze site al meer dan 40.000 vriendenpooltjes zijn gemaakt? Pooltjes van vrienden onderling maar van ook bedrijven, kantoren, afdelingen en families. Nederlanders vinden het nu eenmaal leuk om samen een voetbalpooltje in te vullen. Bij het koffiezetapparaat is de EK poule dan ook vaak het gesprek van de dag.

Lees hier alles over je eigen voetbalpoule maken.

 

Voorbeeld EK poule organiseren

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe je eigen pooltje eruit komt te zien. In het voorbeeld zie je de poule naam ‘De Amsterdammertjes' waarin 3 spelers deelnemen. De organisator van de poule wordt aangeduid met een scheidsrechter icoontje. In dit geval is de speler ‘intikkertje' de maker van de poule. Als organisator kun je met de knop ‘uitnodigen' nieuwe spelers uitnodigen.

voetbalpoule organiseren

voetbalpoule ranglijst

 

EK poule punten en ranglijst

Als deelnemer aan de EK poule wil je natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen in de ranglijst! Dit doe je door zoveel mogelijk punten binnen te halen. Je punten totaal wordt bijgehouden in de algemene ranglijst maar ook in je eigen pooltje. Hoe werkt de puntentelling?

PUNTEN
10 PUNTEN uitslag helemaal correct
5 PUNTEN winnaar correct
2 PUNTEN aantal doelpunten thuis of uitteam correct

Voorspel je de wedstrijd helemaal perfect goed dan verdien je 10 punten. Heb je bijvoorbeeld 3-1 voorspeld en de uitslag wordt 3-0 dan krijg je 7 punten (5 punten voor de correcte winnaar en 2 punten voor aantal doelpunten thuisteam correct).

Er zijn in totaal 51 EK wedstrijden. Je kunt dus maximaal 510 punten behalen. Lees hier meer spelregels.

 

EK poule: EK wedstrijden voorspellen

In totaal zijn er 24 landen die deelnemen aan het EK 2020. Er worden 51 wedstrijden gespeeld. Jij gaat deze wedstrijden voorspellen. We wensen je heel veel succes met het invullen van je voorspellingen en vergeet niet ons motto: Winnen is belangrijker dan meedoen!

EK voorspellen tips

Natuurlijk wil jij jouw EK poule 2020 zo goed mogelijk invullen. Daarom hebben we een pagina gemaakt waar we je handige tips geven hoe je de EK poule zo goed mogelijk kunt invullen. Lees ook onze voorspellingen welk land het EK 2020 gaat winnen.

Rate this post