vriendin ajax trainer
Home » Blog » Foto’s vriendin Francesco Farioli, de bloedmooie Agata Alonzo

Foto’s vriendin Francesco Farioli, de bloedmooie Agata Alonzo

Of Ajax wint of verliest, de nieuwe trainer Francesco Farioli zal in ieder geval lekker slapen naast zijn vriendin Agata Alonzo. Bekijk de foto's van de vriendin van Farioli.

Ook Chris Woerts is gecharmeerd van de vrouw van Farioli: “Je moet het Ajax-DNA hebben, je moet bij de club passen. Ik heb zijn vrouw gezien: die heeft perfect het Ajax-DNA”, aldus Woerts in het tv-programma De Oranjezomer. “Die is wel een weekje ruzie waard”.

Francesco Farioli maakte de overstap van OGC Nice naar Ajax en neemt naar verluid zijn bloedmooie vriendin Agata Nena Alonzo en dochter Lea mee naar de hoofdstad.

Agata werd geboren in Catania en heeft samen met Farioli een dochtertje met de naam Lea.

Agata Alonzo deed in 2008 mee aan Miss Italia en was in 2014 als verleider te zien in Temptation Island. Ook was ze journaliste bij Sportitalia.

In haar vrije tijd besteed ze veel tijd aan haar vriend Francesco Fariola. Ze vinden het leuk om uit eten te gaan en in Nice genieten ze van de zee en het uitzicht. De zee is vanaf Amsterdam iets verder weg, maar vervelen hoeft Agata zich niet in Amsterdam, want er zijn een hoop winkels waar ze de credit card van haar man kan trekken.

Foto's vriendin Farioli

Hieronder zie je foto's van de vriendin van de Ajax trainer. Ze zal een graag geziene gast zijn op de tribune in de Johan Cruijff Arena.

Bekijk ook de foto's van Shona Shukrula, de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlands betaald voetbal.

Video Agata Alonzo

3/5 - (3 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL