vriendin calvin stengs beau de boer
Home » Blog » Foto’s vriendin Calvin Stengs (Feyenoord) Beau de Boer

Foto’s vriendin Calvin Stengs (Feyenoord) Beau de Boer

Wie is de vriendin van Calvin Stengs? Beau de Boer is de vriendin van Stengs. De speler van Feyenoord heeft het goed voor elkaar.  Calvin wordt ‘s ochtends wakker naast Beau de Boer. Jawel, de dochter van Frank de Boer. Een Feyenoorder die wakker wordt naast de dochter van een Ajacied. Het kan allemaal.

Foto's vriendin Calvin Stengs

Ben jij benieuwd naar de schoonheid van de vriendin van Calvin Stengs? Bekijk dan hieronder de foto's van de Beau de Boer.

Calvin Stengs vriendin Beau de Boer

Wist je dat Calvin Stengs en zijn vriendin samen een kindje hebben. Hij heet Saint en werd in maart 2023 geboren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beau de Boer (@beaudeboer)

Dat Feyenoorder Calvin Stengs sportief is weten we allemaal, maar zijn grote liefde Beau is ook een sportieveling. Beau de Boer handbalt op het hoogste niveau en komt zelfs uit voor Oranje.

Haar papa Frank de Boer maakt wel eens het grapje dat echte mannen dochters maken. En Frank is nogal goed in het verwekken van meisjes want hij heeft drie dochters, waaronder Beau.

Dat Beau de Boer uitblinkt in sporten is niet helemaal een verrassing als je vader Frank de Boer heet! Paps kan het ook niet laten om z’n schone dochter op sportief gebied van tips te voorzien. Want ook van handbal heeft papa de Boer uiteraard het nodige verstand. Misschien wordt Beau wel de nieuwe Estavana Polman want een vaste plek in Oranje lonkt.

Calvin Stengs en Beau de Boer genieten zo nu en dan van een heerlijke vakantie op de mooiste plekjes op aarde. Zo bezochten ze samen al het wonderschone Mauritius.

Joey Kooij familie Calvin Stengs

Ook scheidsrechter Joey Kooij behoort tot de beruchte de Boer familie. Joey Kooij heeft een relatie met Romy de Boer, de zus van Beay de Boer. Snap je het nog?

Nu Calvin Stengs bij Feyenoord speelt mag scheidsrechter Joey Kooij geen wedstrijden van Feyenoord meer fluiten. Hij zou anders zijn familielid Calvin op de een of andere manier met scheidsrechterlijke beslissingen kunnen bevoordelen.

Om mogelijke aantijgingen te voorkomen, heeft de KNVB besloten dat Kooij geen wedstrijden van Feyenoord meer mag fluiten.

Vrouw Calvin Stengs

Of Calvin zijn Beau ooit ten huwelijk gaat vragen zal de toekomst uitwijzen. Ze hebben sinds mei 2018 een relatie en lijken nog lang niet op elkaar uitgekeken. Wellicht wonen ze ooit samen in Barcelona. De grote droom van Calvin is namelijk om ooit te voetballen bij FC Barcelona.

Bekijk meer foto's van spelersvrouwen.

3.6/5 - (10 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL