vriendin calvin stengs beau de boer
Home » Blog » Vriendin Calvin Stengs – Beau de Boer

Vriendin Calvin Stengs – Beau de Boer

Calvin Stengs heeft het goed voor elkaar. Bij AZ voetbalt hij (zo af en toe) de sterren van de hemel, maar ook op liefdesgebied mag hij zich gelukkig prijzen. Calvin mag ‘s ochtends wakker worden naast Beau de Boer. Jawel, de dochter van Frank de Boer. Dat Calvin Stengs sportief is weten we allemaal, maar zijn grote liefde Beau is ook een sportieveling. Beau de Boer handbalt op het hoogste niveau en komt zelfs uit voor Oranje.

Bekijk onderaan deze post de foto's van Beau de Boer, de vriendin van Calvin Stengs.

Calvin Stengs vriendin Beau de Boer

Haar papa Frank de Boer maakt wel eens het grapje dat echte mannen dochters maken. En Frank is nogal goed in het verwekken van meisjes want hij heeft drie dochters, waaronder Beau.

Dat Beau de Boer uitblinkt in sporten is niet helemaal een verrassing als je vader Frank de Boer heet! Paps kan het ook niet laten om z’n schone dochter op sportief gebied van tips te voorzien. Want ook van handbal heeft papa de Boer uiteraard het nodige verstand. Misschien wordt Beau wel de nieuwe Estavana Polman want een vaste plek in Oranje lonkt.

Calvin Stengs en Beau de Boer verdienen zo nu en dan van een heerlijke vakantie op de mooiste plekjes op aarde. Zo bezochten ze samen al het wonderschone Mauritius.

Vrouw Calvin Stengs

Of Calvin zijn Beau ooit ten huwelijk gaat vragen zal de toekomst uitwijzen. Ze hebben sinds mei 2018 een relatie en lijken nog lang niet op elkaar uitgekeken. Wellicht wonen ze ooit samen in Barcelona. De grote droom van Calvin is namelijk om ooit te voetballen bij FC Barcelona. En zijn zakenwaarnemer Mino Raiola heeft daar goede contacten, dus wie weet!

Bekijk meer foto's van spelersvrouwen.

5/5 - (1 stemmen)