vriendin max verstappen
Home » Blog » Foto’s vriendin Max Verstappen

Foto’s vriendin Max Verstappen

Bekijk foto's van de vriendin van Max Verstappen. Kelly Piquet is de vriendin van Max Verstappen. Ze is de dochter van drievoudig Formule 1-wereldkampioen Nelson Piquet. En ze is het jongere zusje van Formule E-kampioen Nelson Piquet junior.

Foto's vriendin Max Verstappen

Scroll verder naar beneden om de foto’s van Kelly Piquet, de schone Braziliaanse vriendin van Max Verstappen te bekijken.

Win met F1 voorspellen

Jacks.nl

€100 FREE BET

  • veel free bets en boosts
  • betalen snel uit
  • veilig betalen o.a. met iDeal

Vriendin Max Verstappen

Wie is de vriendin van Max Verstappen? De vriendin van Max is Kelly Piquet. Het bestaan van een liefdesrelatie tussen Max Verstappen en Kelly Piquet werd lange tijd stil gehouden. Toch waren er al eerder signalen die op een vonk tussen de twee zouden duiden. Zo reageerde Max Verstappen onlangs met een romantische tekst onder een foto van Kelly Piquet.

Het begon ermee dat Kelly bij een foto de volgende tekst schreef en deelde: ‘Darker than the ocean, deeper than the sea, you got everything, you got what I need’.  Daarop reageerde Max Verstappen met een poëtische tekst: ‘Together we can face challenges as deep as the sea and as high as the sky.’ Het bericht is al duizenden keren geliked en in de comments wil iedereen dat de twee hun liefde wereldkundig maken. Hieronder zie je het instagram bericht.

verstappen instagram

Meer exen dan overwinningen

Max versleet de afgelopen jaren behoorlijk wat vrouwen. Hij had onder meer een relatie met de Zweedse coureur Mikaela Ahlin-Kottulinsky, de Belgische Joyce Godefridi, de Nederlandse beautyblogster Roos van der Aa, de Nederlandse hockeyspeelster Maxime Pourquié en Dilara Sanlik.

Een hele lijst dus en hierdoor heeft Max meer vrouwen op z'n palmares dan formule 1 overwinningen.

Relatie met Danill Kvyat voorbij

Kelly Piquet had drie jaar lang een relatie met formule 1-coureur Danill Kvyat. Eind 2019 kwam aan deze relatie een einde. Kelly, die zes jaar oude is dan Danill Kvyat, kreeg samen met Danill een dochter. Hun dochter Penelope werd geboren op 27 juli 2019. Daniil was grote afwezige tijdens de geboorte van Penelope omdat hij dat weekend de Grand Prix op Hockenheim reed.

Kelly Piquet daniil kvyat

Verstappen en Kvyat

Verstappen en Kvyat hebben meer historie met elkaar. Max Verstappen nam in 2016 het stoeltje van Kvyat over bij Red Bull Racing. De Rus maakte het seizoen 2016 en 2017 af voor Toro Rosso, voordat hij in 2018 een jaar uit de Formule 1 ging. Nadat Daniel Ricciardo in 2019 Red Bull verliet om over te stappen naar Renault, kreeg Kvyat zijn stoeltje weer terug. Overigens heet heet Toro Rosso tegenwoordig AlphaTauri.

Max Verstappen trouwen

Of Max Verstappen ooit gaat trouwen met zijn Kelly is natuurlijk nog een grote vraag. Voorlopig zijn de twee stapelgek op elkaar. Voor een huwelijk met deze schoonheid zou Max door z'n knieën moeten, iets dat Max niet deed voor BLM.

Foto's vriendin Max Verstappen

Bekijk hieronder de foto's van Kelly Piquet de vriendin van Max Verstappen.

kelly piquet vriendin max verstappenkelly piquetmax verstappen vriendinvriendin max verstappenvriendin max verstappen 2020max verstappen kelly piquetwie is de vriendin van max verstappenvrouw max verstappen

Hieronder zie je de Formule 1 pitreporter van ViaPlay Stephane Kox. Bekijk de foto's van sexy Stephane.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stéphane Kox (@stephanekox)

GRATIS €20 FREE BET

Registreer je nu bij Betcity. Zet in op voetbal, Formule 1 of een andere sport en ontvang een gratis €20 Free Bet.

Video Kelly Piquet

In 2015 maakte Kelly Piquet een video waarin ze als presentatrice mensen uit de motorsport wereld interviewde.

4.3/5 - (41 stemmen)

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL