Patience spelen

Heb jij geduld? Speel hieronder een potje online patience en leg zo snel mogelijk vier stapels kaarten van dezelfde kleur hebben.

Patience is een kaartspel dat je alleen kunt spelen. Het wordt ook wel ‘Solitaire’ genoemd. Je kunt het op een computer of je telefoon spelen, maar het is ook mogelijk om het met echte kaarten te spelen.

Patience is erg populair omdat je het in je eentje kunt spelen. Als je je verveelt of je zin hebt om jezelf uit te dagen dan is Patience zeker een aanrader.

Speluitleg Patience

Bij het kaartspel Patience is het de bedoeling om 4 stapels kaarten te vormen voor elk symbool. Je moet dus een rij maken voor harten, ruiten, schoppen en klaver.

In totaal zitten er 52 kaarten in het spel. Uiteraard moet je de kaarten vooraf even goed schudden. Vervolgens pak je 28 kaarten van de stapel en deze verdeel je over zeven kolommen.

Je creeert hierdoor een speelveld gecreëerd en hebt nog 24 kaarten over. Deze stapel kaarten leg je neer en is een stapel met reserve kaarten (stock). Je pakt een kaart van deze stapel als je niet verder kan.

Nu ga je de kaarten in volgorde proberen te krijgen in de volgende volgorde: Aas, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, boer, vrouw, koning.

Kijk of er kaarten zijn die een plek kunnen krijgen op de aflegstapel naast het spel. Heb je een aas, leg die dan op je aflegstapel.

Daarbij is het zaak dat de kaarten oplopen in waarde: van Aas tot Koning.

Overigens kun je niet altijd het spel uitspelen. Het komt voor dat je vastloopt en er je niks meer kunt leggen.

 

Klik eerlijk, je krijgt 100% toegang, ongeacht je leeftijd.

Je bevestigt hiermee dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.

Wat is je leeftijd?

WELKOM BIJ INTIKKERTJE.NL